Gimcana Solidària de suport als nens i nenes amb malalties greus de l’Hospital de Sabadell 150 150 Actualitat Parc Taulí

Aquesta activitat s’emmarca en un projecte de visibilitat i participació de l’àmbit pediàtric amb la societat civil, coincidint amb la celebració, el proper 8 d’octubre, del Dia de la Pediatria, una iniciativa de l’Associació Espanyola de Pediatria (www.aeped.es)

Rotary Club Sabadell i l’àmbit de Pediatria de l’Hospital de Sabadell han organitzat una Gimcana Solidària el dissabte, 11 d’octubre, amb la finalitat de donar suport als nens i nenes que pateixen malalties greus i a les seves famílies. La iniciativa compta amb la col·laboració de grups d’esplai i de l’Ajuntament de Sabadell.

L’objectiu de la gimcana és difondre la feina que es realitza a l’Àrea Pediàtrica de l’Hospital de Sabadell, donar a conèixer la labor dels professionals i, fonamentalment, rebre el suport de la població per potenciar aquest àmbit i fer-lo més ampli i eficient, amb més capacitat d’assistència i relació, tant amb l’infant com amb les famílies. Aquesta atenció implica, alhora, una humanització dels espais pediàtrics. La Gimcana Solidària vol esdevenir el punt de partida per tirar endavant aquest projecte que és de tots i per a tots.

Com participar en la Gimcana Solidària

La Gimcana Solidària està adreçada a la ciutadania en general i a tothom que vulgui participar: nens i nenes, les seves famílies i amics. La gimcana es realitzarà fent un petit recorregut per la ciutat de Sabadell, durant el qual els participants han de superar unes proves, i finalitzarà amb una gran festa a la plaça de la glorieta del Parc Taulí.

La mecànica de la gimcana consta de preguntes i algunes proves amb les quals es pretén que els nens/es i la població en general puguin apropar-se a la realitat dels nens amb malalties greus.
Començarà entre 16 i 16:15 h a la plaça Argub (Parc Catalunya) i està previst que la festa final acabi al voltant de les 19 h a la Glorieta del Parc Taulí.

Les famílies podem participar en grups de 4 a 8 persones, tot i que els grups es podran adaptar segons les diferents realitats que puguin donar-se.

Rotary Club Sabadell i l’àmbit de Pediatria de l’Hospital de Sabadell agraeixen per endavant la col·laboració de la ciutadania en aquesta activitat, tot desitjant que sigui un èxit de participació ciutadana. Els nens i nenes de l’Hospital de Sabadell necessiten el suport de tots nosaltres!

Per participar-hi, cal inscriure’s de manera gratuïta al web: www.rotaryclubsabadell.org

Animeu-vos!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.