Al Parc Taulí ens adherim a la cebració del Dia Mundial de la Higiene de Mans amb un vídeo de prevenció de la transmissió creuada entre pacients

Al Parc Taulí ens adherim a la cebració del Dia Mundial de la Higiene de Mans amb un vídeo de prevenció de la transmissió creuada entre pacients 1080 593 Actualitat Parc Taulí

Avui, 5 de maig, és el Dia Mundial de la Higiene de Mans i des del Parc Taulí ens afegim com cada any a la campanya de divulgació amb un vídeo promogut per les professionals de Control d’Infeccions i Seguretat del Pacient i adreçat atots els professionals que treballen activament per a la promoció de la higiene de mans.

Aquest 5 de maig coincideix amb l’Any Internacional de la Infermeria i la Llevadoria declarat per l’OMS per al 2020 però donada la pandèmia que estem vivim el Ministeri de Sanitat fa extensiva la campanya a tots els professionals sanitaris.

El Departament de Salut, afegint-se a l’OMS, celebra avui el reconeixement de la tasca tan important que desenvolupen tots els professionals sanitaris i no sanitaris en l’atenció prestada als malalts per la COVID-19 i en la prevenció de la transmissió del coronavirus i fa les següents crides:

  • Professionals de la infermeria: “Una atenció neta i segura comença per tu”.
  • Professionals de la llevadoria: “Les teves mans són decisives per a les mares i els seus nadons.”
  • Dirigents: “Incrementa la plantilla de professionals d’infermeria per evitar les infeccions i millorar la qualitat de l’atenció. Crea els mitjans per empoderar els professionals de la infermeria i la llevadoria.”
  • Associacions de defensa dels pacients: “Empodera els professionals de la infermeria i la llevadoria oferint-los una atenció neta”.
  • Pacients i les seves famílies: “Una atenció més segura per a tu, amb tu.”

 

Des del Parc Taulí ens afegim, un any més, al Dia Mundial de la Higiene de Mans amb un vídeo que exemplifica com evitar la transmissió creuada entre pacients.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.