L’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut atorga quatre premis a professionals del Parc Taulí

L’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut atorga quatre premis a professionals del Parc Taulí 859 442 Actualitat Parc Taulí

L'Acadèmia de Ciències Mèdiques i la Salut va lliurar ahir l'acte de lliurament dels premis 2019-2020 celebrat en format virtual i presentat per l'actor Queco Novell. Quatre  professionals del Parc Taulí van ser guardonats en aquesta edició.

Els professionals premiats són:

  • Guardó de Soci de Mèrit a la Dra. Montserrat Gil, que significa el reconeixement de la Junta de Govern de l’Acadèmia als mèrits en la trajectòria acadèmica d’un membre de l’entitat.
  • Beca de Recerca Bàsica de l’Acadèmia 2020 pel projecte “Efecte de teràpies cel·lulars combinades amb antitrombina pel tractament de la Síndrome de Distrés Respiratori Agut en un model In Vitro”. Investigador principal: Dr. Antoni Artigas. Com a membres de l’equip investigador: Marta Camprubí Rimblas, Areny Balagueró, Luis Morales Quinteros.
  • Beca de l'Acadèmia per estades de formació a l'estranger per a joves professionals de Ciències de la Salut al Dr.  Justo Emilio Pinzón Espinosa per la seva estada al Department of Psychiatry & Department of PsychiatricGenetics, Neurogenetica, Rudolf Magnus Brain Center, University Medical Center Utrecht,d’Utrecht.l. Va lliurar la beca el Diego J. Palao com a Vicepresident segon de l’Acadèmia.
  • Beca de l'Acadèmia per a un projecte de recerca clinic al projecte: Radiomics in Lung Cancer Screening – RADIOLUNG (Radiòmica en cribatge de càncerde pulmó). Com a Investigador principal: Antoni Rosell Gratacós.. El Dr. Eduard Monsó forma part de l’equip investigador. Va lliurar el premi el Dr. Salvador Navarro, Secretari General de l'Acadèmia.

 

Més informació a www.academia.cat

Vídeo de l'acte:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.