El degà de la Facultat de Medicina de la UAB, Salvador Navarro, i la coordinadora de la Unitat Docent del Parc Taulí, Ma. Rosa Bella (a la dreta) van assistir al lliurament dels premis

Tres graduades de la Unitat Docent del Parc Taulí reben el Premi Extraordinari de Titulació de Medicina atorgat per la UAB

Tres graduades de la Unitat Docent del Parc Taulí reben el Premi Extraordinari de Titulació de Medicina atorgat per la UAB 1080 761 Actualitat Parc Taulí

L’Ángela Vegas Lorenzo, l’Alejandra Pardo Schnell i la Carmen María Moreno Delicado són les graduades de la Unitat docent del Parc Taulí que aquesta setmana han rebut tres dels sis premis extraordinaris de fi d’estudis de Medicina atorgats per la UAB, entre els graduats del darrer curs a les quatre unitats docents de Medicina d’aquesta universitat (Vall d’Hebron, Can Ruti, Sant Pau i Parc Taulí).

L’acte de lliurament, que va tenir lloc el dimarts 13 de desembre a la Sala de Graus de la Facultat de Medicina de la UAB, va comptar amb la presència del degà de la Facultat de Medicina, Salvador Navarro, i de la coordinadora de la Unitat Docent del Parc Taulí, Ma. Rosa Bella. A la foto, tots dos acompanyen l’Ángela Vegas (número 1 de tots els premiats), i la mare de l’Alejandra Pardo, ja que aquesta no va poder assistir a l’acte, com tampoc ho va poder fer la Carmen María Moreno.

Es dona la circumstància que aquest és el segon any consecutiu en el qual tres alumnes d’aquesta Unitat Docent reben aquest reconeixement que s’atorga als millors expedients acadèmics. El curs 2021/2022 van finalitzar els estudis de Medicina a la UAB un total de 263 alumnes.

Els alumnes de Medicina de la UAB realitzen els dos primers anys de la carrera a les instal·lacions de la pròpia Facultat, a Bellaterra i, a partir de tercer curs, trien una de les diferents Unitats docents hospitalàries vinculades per continuar i finalitzar els estudis de grau.

Moltíssimes felicitats a les tres premiades per aquest merescudíssim reconeixement!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.