Acte de lliurament de les Beques Taulí 2020

Acte de lliurament de les Beques Taulí 2020 1080 540 Actualitat Parc Taulí

El Parc Taulí celebra avui dilluns, 21 de desembre a les 13 h, l’acte de lliurament de les Beques Taulí 2020. Amb motiu de la situació pandèmica en la que ens trobem, aquesta edició es retransmetrà en streaming i és oberta a tothom.

L’actual convocatòria, la 22a edició, té una dotació de 70.000 €, que es destinaran a donar ajuts per incentivar la iniciació a la recerca, per a la recerca de grups acreditats de l’Institut d’Investigació i Innovació Parc Taulí (I3PT) – consolidats o en fase de consolidació i emergents o associats -, per a projectes d’innovació.

En aquest mateix acte es procedirà a lliurar les Beques del programa Intensifica’T dotades amb un pressupost global de 60.000 euros i que compten amb la col·laboració de la Fundació Banc Sabadell.

Dilluns, 21 de desembre, 13 h

Accés a l’acte de lliurament de les Beques Taulí 2020

ID de reunió: 974 4766 1828
Codi d’accés: 796056

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.