Rotary Club Sabadell atorga el premi Tenacitat al Parc Taulí

Rotary Club Sabadell atorga el premi Tenacitat al Parc Taulí 1080 720 Actualitat Parc Taulí

El cap de Malalties Infeccioses, Manel Cervantes, va recollir el guardó en representació de la plantilla de la institució en un acte que es va celebrar ahir al Saló Modernista de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859.

Cervantes va estar acompanyat per la presidenta del Parc Taulí, Mariona Creus, el director general, Joan Martí, la directora assistencial, Rocío Cebrián, i la directora infermera, Mireia Subirana.

El guardó ha estat concedit al Parc Taulí “per la seva activitat en la contenció de la pandèmia de la COVID-19 i especialment al Servei de Malalties Infeccioses de l’esmentat centre i en la persona del Dr. Manel Cervantes en representació de tot el personal d’aquesta institució”.

En el moment de rebre el guardó, Cervantes va subratllar que “aquest agraïment no pot ser personal. Jo estic aquí en representació d’un equip. En primer lloc del Servei de Malalties Infeccioses i després de tota la resta de professionals: infermeres, dones de la neteja, auxiliars d’infermeria, manteniment, professionals de farmàcia… Tota aquesta gent fa possible que l’hospital funcioni cada dia”.

Per la seva banda, la regidora de Salut de l’Ajuntament de Sabadell, Sònia Sada va manifestar que “ha estat un any difícil, però el personal del Taulí ens ho ha posat molt fàcil”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.