La coordinadora d’Oncologia d’Otorrinolaringologia, Yolanda Escamilla, rep el Premi Extraordinari de Doctorat a la seva tesi

La coordinadora d’Oncologia d’Otorrinolaringologia, Yolanda Escamilla, rep el Premi Extraordinari de Doctorat a la seva tesi 1080 810 Actualitat Parc Taulí

La  Dra. Escamilla ha recollit recentment el Premi Extraordinari de Doctorat a la seva tesi defensada el curs 2018-2019. La cerimònia de lliurament, posposada per la pandèmia, va tenir lloc a Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) el passat 18 de novembre.

La Dra. Escamilla ha obtingut aquest reconeixement per la tesi titulada “Comparación de dos α2 agonistas intravenosos como adyuvantes anestésicos en cirugía endoscòpica nasosinusal: ensayo clínico aleatorizado de clonidina versus dexmedetomidina”, que va realitzar al departament de Farmacologia, Terapèutica i Toxicologia de la Facultat de Medicina de la UAB, sota la direcció de Caridad Pontes, Alda Cardesín Revilla i Manuel Bernal Sprekelsen.

Enhorabona!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.