El Dr. Emili Gené, nou director del Servei d’Urgències del Parc Taulí

El Dr. Emili Gené, nou director del Servei d’Urgències del Parc Taulí 1080 607 Actualitat Parc Taulí

El Dr. Emili Gené, fins ara coordinador de l’Àrea Mèdica del nivell I d’Urgències, va ser nomenat ahir, 30 de novembre, nou director del Servei d’Urgències.

El Dr. Gené es va llicenciar en Medicina i Cirurgia l’any 1993, va finalitzar la residència en Medicina Familiar i Comunitària l’any 1997, i es va doctorar l’any 2002. L’any 1998 es va incorporar al Servei d’Urgències del Parc Taulí i des de fa 20 anys és coordinador dels residents de Medicina Familiar i Comunitària. Durant els darrers quatre anys ha estat el coordinardor de l’àrea mèdica del nivell I del Servei d’Urgències. El Dr. Gené forma part de la Societat Catalana de Medicina d’Urgències i Emergències (SoCMUE) de la qual és secretari científic de la junta directiva des del 2008.

El Dr. Gilberto Alonso cesa del seu càrrec com a director del Servei d’Urgències després de més de quatre anys al capdavant d’aquest servei. Des de la Direcció del Parc Taulí es vol expressar l’agraïment al Dr. Alonso per la responsabilitat que ha exercit al Parc Taulí durant aquests anys.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.