Tres graduats de la Unitat docent del Parc Taulí reben el Premi Extraordinari de Titulació de Medicina atorgat per la UAB

Tres graduats de la Unitat docent del Parc Taulí reben el Premi Extraordinari de Titulació de Medicina atorgat per la UAB 1080 810 Actualitat Parc Taulí

Els tres guardonats amb aquest premi son la Julia Clavijo, el Marc Calls i el Ricard Onieva. Es tracta d’un reconeixement que cada any s’atorga als millors expedients acadèmics entre els graduats de totes les Unitats docents de Medicina de la UAB (Vall d’Hebron, Can Ruti, Sant Pau i Parc Taulí).

Ens enorgulleix especialment que, dels set reconeixements atorgats aquest curs (entre els 341 graduats el curs 2020/2021) tres d’ells han estat concedits a graduats del Parc Taulí.

L’acte acadèmic, que va tenir lloc a a Bellaterra, va ser presidit per la vicerectora d’Alumnat i Ocupabilitat, Anabel Galán, i pel degà de la Facultat de Medicina, Vicenç Fonollosa. També va comptar amb la presència del Dr. Salvador Navarro, excoordinador de la Unitat docent del Parc Taulí i actual coordinador del Grau de Medicina, i de la Dra. Ma. Rosa Bella, actual coordinadora de la Unitat docent del Parc Taulí. Tots dos van ser padrins de la promoció de la Julia, el Marc i el Ricard, que ara es preparen per a la propera convocatòria de l’examen MIR.

Per Ma. Rosa Bella, aquest reconeixement suposa “una gran alegria per constatar un cop més que tenim estudiants molt treballadors, amb molt de mèrit, i molt d’orgull per al conjunt de la Unitat docent, per haver contribuït a la seva formació”.

Els alumnes de Medicina de la UAB realitzen els dos primers anys de la carrera a les instal·lacions de la pròpia Facultat, a Bellaterra, i a partir de tercer curs trien una de les diferents Unitats docents hospitalàries vinculades per continuar i finalitzar els estudis de grau. El Parc Taulí té assignats, actualment, el 18% del total dels alumnes de Medicina d’aquesta facultat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.