Equip de professionals d'atenció al pacient complex i pal·liatiu pediàtric del Parc Taulí

Més de 3.000 participants a la cursa Sabadell Corre pels Nens i Nenes en benefici dels pacients crònics complexos i pal·liatius pediàtrics del Parc Taulí

Més de 3.000 participants a la cursa Sabadell Corre pels Nens i Nenes en benefici dels pacients crònics complexos i pal·liatius pediàtrics del Parc Taulí 1080 810 Actualitat Parc Taulí

La cinquena cursa solidària Sabadell Corre pels Nens i Nenes va reunir ahir diumenge més de 3.200 persones. Com a les edicions anteriors, hi van haver-hi dues sortides -la de mobilitat reduïda i la de la resta d’atletes- i el recinte del Parc Taulí va marcar tant el punt d’arribada com el de sortida. Els principals carrers del Centre de Sabadell es van omplir de corredors, adults i petits, en una marea de color blau cel. Posterioment, es va realitzar un programat d’activitats com un bar solidari, activitats infantils o el concert de la banda Miops.

Com recordareu, els beneficis d’aquesta gran festa de la solidaritat a Sabadell aniran destinats a la millora de la qualitat de vida dels pacients pediàtrics que pateixen una malaltia crònica greu, i els que reben atenció pal·liativa, atesos per l’equip de professionals de la Unitat especialitzada en pacient complex i pal·liatiu pediàtric del Parc Taulí.

Les quatre edicions anteriors d’aquesta cursa han batut sempre rècord d’inscripcions, i ja sumen més de 120.000 euros de recaptació, que s’han destinat a diferents projectes solidaris, sempre vinculats als infants.

Moltíssimes gràcies a tots i a cadascun dels organitzadors, dels participants i de totes les persones que heu fet possible la V Cursa Sabadell Corre pels Nens i les Nenes, i que heu tornat a omplir el Parc Taulí de somriures i de solidaritat!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.