Missatge de professionals del Parc Taulí amb motiu del Dia Mundial de la Higiene de Mans

Missatge de professionals del Parc Taulí amb motiu del Dia Mundial de la Higiene de Mans 1080 608 Actualitat Parc Taulí

La campanya mundial “Salveu vides: renteu-vos les mans” que es va posar en marxa el 2009 i se celebra cada 5 de maig, té com a objectiu mantenir la promoció, la visibilitat i la sostenibilitat mundials de la higiene de mans en l’atenció sanitària i d’unir les persones en suport de la millora de la higiene de mans a tot el món.

Tots els professionals de la salut hem de treballar plegats per influir sobre la cultura i clima de l’organització, rentant-se les mans i difonent els beneficis que la higiene de mans comporta per als pacients i per a tots nosaltres. Quan tots els professionals i institucions posen al capdamunt la higiene de mans i la prevenció i el control d’infeccions tothom hi guanyem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.