Graduació de l’onzena promoció d’estudiants de Medicina de la Unitat Docent del Parc Taulí

Graduació de l’onzena promoció d’estudiants de Medicina de la Unitat Docent del Parc Taulí 1080 810 Actualitat Parc Taulí

La cerimònia de Graduació i Jurament Hipocràtic va tenir lloc el divendres 10 de juny a Fira Sabadell, amb un auditori ple de familiars, professors i amics dels estudiants en un entranyable acte.

L’acte va estar presidit pel Dr. Salvador Navarro, en representació del deganat de la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona, la Dra. Caridad Pontes, la Dra. Rocio Cebrián i la Dra. M. Rosa Bella. Els padrins de la promoció han estat Salvador Navarro i M. Rosa Bella.

Durant l’esdeveniment es van projectar vídeos elaborats pels estudiants sobre la seva experiència al Parc Taulí, així com diversos parlaments que van emocionar al public assistent. L’acte va finalitzar amb una actuació musical per part dels graduats i amb el cant de l’himne universitari Gaudeamus igitur.

Moltes felicitats a totes i a tots i molta sort en la nova etapa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.