El Dr. Salvador Navarro, nou degà de la Facultat de Medicina de la UAB

El Dr. Salvador Navarro, nou degà de la Facultat de Medicina de la UAB 787 480 Actualitat Parc Taulí

Salvador Navarro, director del Servei de Cirurgia i de l’Aparell Digestiu del Parc Taulí i professor del Departament de Cirurgia de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), ha estat elegit nou degà en la sessió extraordinària de la Junta de la Facultat de Medicina de la UAB que va tenir lloc el 12 de juliol passat.

El Dr. Navarro, amb una dilatada i reconeguda trajectòria assistencial, investigadora i docent, ha estat vicedegà de la Facultat de Medicina de UAB i coordinador de la Unitat Docent del Parc Taulí – UAB,  president de la Societat Catalana de Cirurgia i del comitè científic de l’Associació Espanyola de Cirurgia, i ha rebut el Premi Pere Virgili de 2019 de la Societat Catalana de Cirurgia i el Premi a l’Excel·lència Professional del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, entre altres distincions.

Salvador Navarro també és, des de 2003, el director a Catalunya del curs de formació Advanced Trauma Life Support (ATLS) – per a la formació de metges experts en l’avaluació i tractament inicial dels pacients politraumàtics – i director estatal del Definitive Surgery for Trauma Care (DSTC)- adreçat a cirurgians responsables de la presa de decisions en trauma-,  que cada any atreu com a docents a cirurgians experts d’arreu del món. Autor de 140 publicacions indexades i 24 capítols de llibre, ha participat en 59 projectes de recerca subvencionats i ha dirigit 19 tesis doctorals.

La nostra enhorabona al Dr. Salvador Navarro i molta sort en aquesta nova etapa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.