Professionals de Salut Mental Infantil i Juvenil

El Parc Taulí estrena la nova Unitat d’hospitalització de psiquiatria infantil i juvenil

El Parc Taulí estrena la nova Unitat d’hospitalització de psiquiatria infantil i juvenil 1024 707 Actualitat Parc Taulí

El passat 31 d’octubre es va donar la benvinguda als primers pacients de la nova Unitat d’hospitalització de psiquiatria infantil i juvenil del Parc Taulí, que han estrenat els nous espais a la 3a planta de l’edifici Taulí. Amb aquest canvi, la Unitat que fins ara estava dividida en dos dispositius – a les plantes 2a i 7a – queda integrada a la planta d’Atenció a la Dona i a l’Infant, en uns espais molt més amables i lluminosos.

La Unitat d’hospitalització de psiquiatria infantil i juvenil del Parc Taulí és el dispositiu de referència per a tot el Vallès Occidental.El darrer any, els professionals d’aquesta Unitat van atendre uns 200 pacients, i amb l’ampliació dels nous dispositius, que ara disposen de 16 llits, s’espera poder atendre fins a 250 infants i joves.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.