Salvador Navarro serà el president de l’Associació Espanyola de Cirurgia en el període 2024-2026

Salvador Navarro serà el president de l’Associació Espanyola de Cirurgia en el període 2024-2026 1080 707 Actualitat Parc Taulí

El Dr. Salvador Navarro, actual degà de la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i cap del Departament de Cirurgia del Parc Taulí, exercirà com a president de l’Associació Espanyola de Cirurgia en el període comprés entre els anys 2024 i 2026, tal com es va ratificar en la darrera Assemblea General de l’Associació, celebrada recentment. Navarro també serà el president del XXXV Congrés Nacional de Cirurgia.

El Dr. Navarro va presentar la seva candidatura juntament amb altres cirurgians amb els quals conformarà la Junta Directiva 2024-2026: Miguel Ángel Gómez Bravo, com a vicepresident 2n, Pilar Hernández Granados, com a vicesecretària, i José Francisco Noguera Aguilar, com a secretari del Comitè Científic. El mateix Salvador Navarro ja havia format part de juntes anteriors de l’AEC, com a president del Comitè Científic i com a coordinador de la Secció de Formació.

El Dr. Navarro, amb una dilatada i reconeguda trajectòria assistencial, investigadora i docent, ha estat el director del Servei de Cirurgia i de l’Aparell Digestiu del Parc Taulí al llarg de 19 anys i fins al passat mes de juliol, quan va ser elegit nou degà de la Facultat de Medicina de la UAB. Tot i això, manté la seva vinculació amb el Parc Taulí amb funcions d’assessor. A la nostra institució, Navarro també va ser coordinador de la Unitat Docent del Parc Taulí – UAB des de la seva gestació i durant els seus primers 9 anys de funcionament.

De la seva trajectòria també és de destacar que ha estat president de la Societat Catalana de Cirurgia, director del Departament de Cirurgia de la UAB i vicedegà de la Facultat de Medicina de la UAB. També ha rebut el prestigiós Premi Pere Virgili de 2019 de la Societat Catalana de Cirurgia i el Premi a l’Excel·lència Professional del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, entre altres càrrecs i distincions.

Enhorabona!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.