Canvi provisional de l’accés principal a Urgències

Canvi provisional de l’accés principal a Urgències 1024 546 Actualitat Parc Taulí

Les obres d’ampliació de la Unitat d’Endoscòpia de l’edifici Taulí, iniciades aquesta setmana, provoquen el canvi provisional de l’accés principal a Urgències, que s’ha de realitzar per una porta ubicada al lateral de l’edifici davant de la Gran Via i, d’altra banda, el tancament de la porxada d’Urgències i de tots els accessos d’aquest espai.

A la Unitat d’Endoscòpia es realitzen múltiples exploracions endoscòpiques tant bàsica com avançada: gastroscòpia, colonoscòpia, colangiopancreatografia retrògrada endoscòpica, ecoendoscòpia, càpsula endoscòpica, enteroscòpia i proves funcionals. Es realitzen més de 10.000 tècniques a l’any, de les quals aproximadament la meitat corresponen a colonoscòpies diagnòstiques o terapèutiques.

Les obres d’ampliació incorporaran nous espais assistencials: una nova sala treball de l’hospital de dia de cardiologia i pneumologia, 8 sales noves d’endoscòpies i 14 boxes de recuperació, a més dels espais professionals com vestidors, sales de treball i magatzems, entre d’altres.

El termini de finalització de les obres està previst per al darrer trimestre del 2023.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.