Nova àrea de salut mental per a adults a urgències al Parc Taulí

Nova àrea de salut mental per a adults a urgències al Parc Taulí 1000 750 Actualitat Parc Taulí

El Parc Taulí continua ampliant i millorant els seus espais per seguir oferint una assistència de qualitat als seus pacients i per millorar l’entorn de treball dels professionals.

És per això, que aquest matí ha entrat en funcionament la nova àrea d’urgències de salut mental per a adults, que té 120m2 i pot atendre fins a 10 pacients en dues zones. Un espai comú i obert, on hi poden haver fins a cinc pacients; i un altre tancat amb cinc boxs -quatre individuals i un més gran, que s’utilitzarà per fer la primera atenció del pacient-, així com un consultori per fer les visites i el control d’infermeria. En aquesta primera fase, entraran en funcionament tres boxs, i en les pròximes setmanes ja es podran utilitzar els cinc.

Fins avui, els pacients que ingressaven a urgències per qüestions relacionades amb la salut mental havien de ser atesos a l’àrea mèdica general. Ara, amb l’entrada en funcionament del nou espai d’urgències de salut mental per a adults, aquestes persones seran ateses en una àrea específica per aquesta patologia i  dissenyada per oferir una atenció més propera i de qualitat.

El director de Salut Mental del Parc Taulí, Diego Palao, ha destacat que amb aquest nou espai “els pacients tindran més privacitat al tenir un espai propi dins de l’àrea d’urgències”. “És beneficiós tant pels pacients com per als professionals, perquè l’atenció serà molt més propera, ràpida i en condicions de major qualitat”, ha explicat Palao.

Aquesta nova àrea forma part del pla estratègic de millora del Parc Taulí. Amb l’objectiu principal de continuar aportant valor, tant per al pacient com per al professional, i millorant l’entorn assistencial i laboral.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.