Èxit de participants en les Jornades de Portes Obertes adreçades als nous residents

Èxit de participants en les Jornades de Portes Obertes adreçades als nous residents 1080 507 Actualitat Parc Taulí

La Comissió de Docència del Parc Taulí ha organitzat, del 15 al 17 de març, les Jornades de Portes Obertes als nous residents, en format presencial i online, adreçada als interessats en realitzar la seva Formació Sanitària Especialitzada (MIR, FIR, PIR i IIR) a la nostra institució. Més de 100 participants s’han inscrit a les jornades que han començat avui presencialment a l’Auditori. La cap d’Estudis del Parc Taulí, Pepi Rivera, ha donat la benvinguda als futurs residents que s’han interessat a conèixer amb detall l’oferta formativa, de recerca i innovació, així com l’experiència d’alguns dels residents de la nostra institució que els han acompanyat en diferents visites per diversos àmbits de la Corporació.

L’objectiu de les jornades és donar a conèixer les característiques que ofereix el Parc Taulí des del punt de vista assistencial, docent i investigador. Aquestes jornades apropen les nostres instal·lacions i els residents de la Corporació a tots aquells que vulguin fer la residència a la nostra institució.  Al Parc Taulí comptem amb 74 places per a la formació en 36 especialitats.

Podeu consultar el programa de les jornades en el següent enllaç:

Tria el Parc Taulí per a la teva formació sanitària

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.