El Parc Taulí realitza espirometries en el marc del Dia Mundial de l’Asma

El Parc Taulí realitza espirometries en el marc del Dia Mundial de l’Asma 1080 1058 Actualitat Parc Taulí

El Parc Taulí s’ha adherit avui al Dia Mundial de l’Asma realitzant tests de control de l’asma i espirometries al vestíbul de l’hospital per conscienciar a la població sobre aquesta malaltia respiratòria que afecta un 5.5% total de la població de l’estat espanyol, essent els infants la població més vulnerable.

L’asma és una patologia de les vies respiratòries que ocasiona que els pulmons no funcionin d’una manera correcta. Les persones asmàtiques són més vulnerables a factors externs com el clima, la pols, el fum i substàncies químiques.

L’espirometria és una prova que avalua el funcionament dels pulmons mitjançant la mesura de la velocitat de les inhalacions i les exhalacions d’aire, així com de la capacitat d’aire que els pulmons poden retenir.

Un correcte diagnòstic i tractament són molt importants per millorar l’evolució d’aquesta malaltia respiratòria. Per això, el lema d’aquest any és ‘Atenció a l’asma per a tots’.

El Parc Taulí és referent en l’assistència i tractament d’aquesta malaltia crònica, ja que la unitat d’asma té més de 30 anys i atén una mitjana anual de 2.300 pacients.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.