Pedro Cano Desandes, nou director d’Estratègia, Planificació i Organització del Parc Taulí

Pedro Cano Desandes, nou director d’Estratègia, Planificació i Organització del Parc Taulí 1080 810 Actualitat Parc Taulí

Pedro Cano és Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona, amb formació postgraduada de gestió sanitària per ESADE. Ha treballat en el disseny i desenvolupament en xarxa de serveis assistencials i cures per a la gent gran, i té una dilatada experiència en la posada en marxa de projectes de transformació i innovació en aquesta matèria.

Cano ha estat fins ara director de Projectes i Operacions de Sabadell Gent Gran, amb la funció de reforçar a la Direcció de l’àmbit i liderar, sota les directrius de la Direcció general, un dels projectes que impulsa el Servei Català de la Salut (CatSalut), com “Transformadors de Salut”.

En la seva nova funció com a director d’Estratègia, Planificació i Organització del Parc Taulí, Cano té la responsabilitat d’impulsar i facilitar la creació i desenvolupament de les iniciatives estratègiques del Taulí i fer realitat un procés de transformació que ha de permetre que el Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell doni resposta en els propers anys als reptes de les noves necessitats assistencials, l’augment de la cronicitat, els canvis a la  salut mental i una atenció integrada social i sanitària per a les persones a les què donem servei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.