Prop de 3.500 participants en la cursa Sabadell Corre pels Nens i Nenes

Prop de 3.500 participants en la cursa Sabadell Corre pels Nens i Nenes 1080 600 Actualitat Parc Taulí

Els carrers de Sabadell es van omplir ahir diumenge, 21 de maig, de corredors participants en una nova edició de la cursa solidària ‘Sabadell Corre pels Nens i Nenes’. Els beneficis de la cursa, en la seva sisena edició, aniran destinats a la humanització dels espais de Salut mental infantojuvenil del Parc Taulí, un servei referent que cada any dona 200 altes d’infants hospitalitzats a l’àmbit psiquiàtric i atén 1.800 primeres visites i altres 30.000 visites de seguiment.

La sortida i arribada va tenir lloc al Parc Taulí en un matí ple d’activitats per a petits i grans que va aplegar famílies i amics per gaudir d’una gran festa solidària, amb activitats adreçades a tots els públis. Una marea rosa -com la samarreta d’aquesta edició- va omplir els carrers del centre de la ciutat per una bona causa.

Des del Parc Taulí volem fer arribar el nostre més sincer agraïment i felicitació, un any més, a tots i a cadascun dels participants, organitzadors, voluntaris i entitats que han fet possible el gran èxit de la 6a edició de “Sabadell Corre pels Nens i Nenes”. Tal com va manifestar la directora general, Anna Aran, en les paraules d’agraïment que va dirigir als assistents, “actes com aquests ens connecten amb els valors de la solidaritat, l’altruisme i amb els hàbits saludables com l’exercici físic”.

Moltes gràcies a tothom!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.