Jornada Cooperació Salut Mental

I Jornada de Salut Mental i Cooperació

I Jornada de Salut Mental i Cooperació 1080 720 Actualitat Parc Taulí

L’Auditori del Parc Taulí ha acollit aquest matí la I Jornada de Salut Mental i Cooperació, organitzada pel Taller d’art Cultura i Creació, on s’han presentat diferents experiències d’accions comunitàries centrades en la salut mental en l’àmbit de la cooperació internacional en països com el Senegal, Bluefields (Nicaragua) o amb el poble sahrauí.

La directora assistencial del Parc Taulí, Rocío Cebrián, ha inaugurat la jornada acompanyada de la regidora de Salut, Drets Civils i Joventut de l’Ajuntament de Sabadell, Sílvia García, i de la cap de Salut Mental Infantil i Juvenil de l’hospital, Montse Pàmias.

La Dra. Cebrián s’ha mostrat molt contenta d’acollir aquesta jornada per conèixer les experiències en cooperació en salut mental. I ha recordat que “l’any passat el Parc Taulí  ens vam iniciar en aquest àmbit de col·laboració i tenim la voluntat de seguir per garantir aquesta atenció de proximitat”.

Per la seva banda, la regidora de Salut ha destacat la col·laboració entre l’Ajuntament de Sabadell, el Parc Taulí i l’Agermanament per donar resposta al compromís de la ciutat de Sabadell amb el poble sahrauí.

La cap de Salut Mental Infantil Juvenil, Montse Pàmias, ha assegurat que “aquesta jornada és molt important per donar a conèixer la col·laboració i el suport a les poblacions més vulnerables en salut menta” i “per continuar lluitant contra la desestigmatització”.

Tot seguit, s’han intercanviat experiències dels professionals assistencials en salut mental del Parc Taulí, l’Hospital Sant Joan de Déu i la Comunitat Terapèutica del Maresme al Senegal o Nicaragua.

La Jornada l’ha tancat el director de l’Àrea de Salut Mental del Parc Taulí, Diego Palao que ha recordat que al Parc Taulí els professionals “tenim la tradició de treballar amb la comunitat”. I ha assegurat que la Jornada d’avui sobre Salut Mental i Cooperació ha estat una oportunitat per difondre la feina dels professionals en l’àmbit de la salut mental.

A la jornada hi ha assistit prop d’un centenar de persones.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.