Quatre graduats de la Unitat Docent del Parc Taulí reben el Premi Extraordinari del Grau en Medicina per la UAB

Quatre graduats de la Unitat Docent del Parc Taulí reben el Premi Extraordinari del Grau en Medicina per la UAB 1000 455 Actualitat Parc Taulí

El Marc Armengol, l’Andrea Jesús Mateos, l’Andreu Munar i l’Álvaro Bonilla són els graduats de la Unitat Docent del Parc Taulí que han sigut reconeguts amb quatre dels sis premis extraordinaris del Grau en Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Es tracta d’un reconeixement que posa en manifest el seu impecable expedient acadèmic.

L’acte de lliurament dels premis, celebrat dimarts, 12 de desembre, va comptar amb la participació del Dr. Xavier Serra, coordinador de la Unitat Docent del Parc Taulí, la Sra. Maria Assumpta Caixàs, vicedegana d’Afers Acadèmics i Estudiants, el Dr. Salvador Navarro, degà de la Facultat de Medicina de la UAB, i la Dra. Maria Rosa Bella, excoordinadora de la Unitat Docent del Taulí.

En addició, es tracta del tercer any consecutiu en què estudiants de la Unitat Docent del Taulí han sigut premiats pels seus expedients.

Enhorabona a tots per aquest merescut reconeixement!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.