Hospital Parc Taulí

Jornades de Portes Obertes, presencial i virtual, al Parc Taulí adreçades a futurs residents

Jornades de Portes Obertes, presencial i virtual, al Parc Taulí adreçades a futurs residents 1080 665 Actualitat Parc Taulí

L’Auditori del Parc Taulí acollirà el divendres 22 de març una Jornada de Portes Obertes adreçada a futurs residents interessats a realitzar la seva Formació Sanitària Especialitzada a la nostra institució. Les jornades de Portes Obertes Virtuals tindran lloc la setmana de l’11 al 15 de març.

L’objectiu de la jornada del 22 de març és donar a conèixer a futurs residents les característiques que ofereix el Parc Taulí des del punt de vista assistencial, docent i investigador, alhora que els apropem a les instal·lacions de la institució i als seus residents.

La jornada s’iniciarà a les 9.30h amb la benvinguda a càrrec de la Cap d’Estudis i directora de Docència, Pepi Rivera, qui presentarà la Formació Sanitària Especialitzada que es porta a terme al Parc Taulí. Posteriorment, tindran lloc diverses taules rodones i visites guiades amb residents per especialitats.

El Parc Taulí ofertem enguany 72 places per a la formació en 36 especialitats acreditades.

Podeu consultar el tríptic de la jornada aquí

Tota la informació de la Jornada de Portes Obertes, tant presencial com virtuals, a l’apartat web de Docència ‘Ser resident al Parc taulí’

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.