“No fem la sobretaula de Nadal a l’Hospital” – Manifest conjunt de les tres entitats sanitàries del Vallès Occidental

“No fem la sobretaula de Nadal a l’Hospital” – Manifest conjunt de les tres entitats sanitàries del Vallès Occidental 1014 692 Actualitat Parc Taulí

Des de les tres entitats sanitàries que prestem servei a la comarca del Vallès Occidental, MútuaTerrassa, Consorci Sanitari de Terrassa i Parc Taulí de Sabadell fem una crida als nostres conciutadans i conciutadanes perquè ens ajudin a que ningú hagi de fer la sobretaula de Nadal a l’Hospital.

Sabem que les Festes de Nadal són dates assenyalades i importants per a tothom, però cal que entenguem que enguany han de ser diferents. La nostra comarca no ha estat una excepció en l’evolució d’aquesta pandèmia de la Covid19 i l’afectació entre els seus ciutadans ha assolit una xifra superior als 42.000 contagiats.

Som a les portes de poder disposar d’una vacuna que desitgem efectiva, tal i com ho indiquen tots els estudis internacionals, però també som a les portes d’un nou període crític pel que fa al possible col·lapse del sistema sanitari del nostre territori i de tot el país. Evitar aquestasituació és a mans de tots. Dels professionals de la salut i, sobretot, de cadascun de nosaltres com a individus i com a societat.

Mantenir la distància de seguretat, dur la mascareta posada i fer higiene de mans de manera continuada ha estat una de les grans mesures de prevenció, però la més important, aquests dies, ha de ser mantenir la distància social amb les persones amb qui no convivim habitualment.

Només d’aquesta manera evitarem més contagis i farem que els serveis d’urgències i hospitalaris puguin atendre de manera eficaç a aquells que ho necessitin.

Per fer front a aquesta pandèmia tots i totes som necessaris. Els professionals sanitaris ens sabem imprescindibles per poder tenir cura de les persones malaltes, però com a ciutadans i ciutadanes és imprescindible que entenguem que frenar l’evolució de la pandèmia és responsabilitat de tots.

Ajudeu-nos a fer que ningú celebri les sobretaules de les Festes de Nadal a l’Hospital.

Vallès Occidental, 23 de desembre de 2020

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.