Es traslladen els primers pacients a l’edifici Ripoll

Es traslladen els primers pacients a l’edifici Ripoll 1080 577 Actualitat Parc Taulí

El dimarts 14 de juny ha començat el trasllat al nou edifici Ripoll del Parc Taulí dels primers pacients que han estrenat l’edifici, i que ja ocupen la 1a planta. Els pacients han estat traslladats de les àrees de semicrítics i de curta estada. Aquest trasllat permetrà la remodelació de la primera i la quarta planta del Taulí que es tancaran durant l’estiu per obres de millora en accessibilitat (se substituiran banyeres per plats de dutxa).

El dimecres 15 i dijous 16 de juny està previst completar el trasllat amb els pacients quirúrgics, que seran traslladats a la 2a planta del Ripoll, i amb els pacients d’hospitalització de Pediatria, que també estrenaran nova planta a la 3a del Ripoll.

Recordem que aquest edifici, que compta amb 6.000 metres quadrats i s’ha construït en un temps rècord de menys de 9 mesos, es va inaugurar oficialment el passat 31 de maig en un acte presidit pel president Pere Aragonès, el conseller de Salut, Josep Ma. Argimon, i l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.