Finalitza el trasllat de pacients a l’edifici Ripoll

Finalitza el trasllat de pacients a l’edifici Ripoll 1080 608 Actualitat Parc Taulí

El dimarts 14 de juny va començar el trasllat al nou edifici Ripoll dels primers pacients que ja ocupen la 1a planta. Aquests pacients provenien de les àrees de semicrítics i de curta estada de l’edifici Taulí. Aquest trasllat permetrà la remodelació de la primera i la quarta planta del Taulí que es tancaran durant l’estiu per obres de millora en accessibilitat (substitució de banyeres per plats de dutxa).

El dimecres 15 i dijous 16 de juny es va completar el trasllat amb els pacients d’hospitalització quirúrgica a la 2a planta del Ripoll, i amb els pacients d’hospitalització de Pediatria, que també han estrenat la 3a planta.

Moltes gràcies a tots els professionals que ho han fet possible!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.