sandra_tobias_direccio_persones_tauli

Sandra Tobias Grau, nova Directora de Persones

Sandra Tobias Grau, nova Directora de Persones 1080 810 Actualitat Parc Taulí

Sandra Tobias és professional sènior de Recursos Humans amb gran experiència liderant transformacions organitzatives i culturals, integrant el desenvolupament del talent com una oportunitat per maximitzar el potencial.

És llicenciada en Enginyeria tècnica, amb Postgrau en Direcció d’Organització i Sistemes d’Informació, màster en Direcció i Administració d’Empreses i ha cursat el programa IEDE de Direcció Estratègica RRHH: Persones i resultat en un entorn digital, entre d’altres formacions.

Té una àmplia experiència liderant diferents àmbits organitzatius i projectes, incloent l’atracció i fidelització del talent; el lideratge femení; millorant l’excel·lència organitzativa; el model de treball i la planificació estratègica.

La Sra. Tobias agafa el relleu de l’Antoni Llamas, que va assumir la responsabilitat com a director de recursos humans l’1 de juliol del 2015. El Sr. Llamas continuarà vinculat al Parc Taulí.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.