Èxit de participació en les Jornades de Portes Obertes adreçades als nous residents

Èxit de participació en les Jornades de Portes Obertes adreçades als nous residents 1000 667 Actualitat Parc Taulí

El Parc Taulí ha obert les portes a les més de 150 persones interessades a realitzar la seva Formació Sanitària Especialitzada (MIR, FIR, PIR i IIR) a la institució.

La Comissió de Docència del Parc Taulí ha organitzat aquestes Jornades, que van començar amb les jornades de portes virtuals de l’11 al 15 de març.

La jornada d’avui ha començat amb la benvinguda de la cap d’Estudis del Parc Taulí, Pepi Rivera, als futurs residents i explicant amb detall l’oferta formativa, de recerca i innovació que ofereix la institució.

Tot seguit, la Dra. Yolanda Garcia (oncologia); el Dr. Enrique Casado (reumatologia) i el Dr. Naim Hannaoui (urologia), tutors de residents, han explicat com és ser resident al Parc Taulí. Aquesta conversa s’ha complementat amb les experiències de dos residents la María García (R3 MIR- Medicina Interna) i l’Adriana Ferrandis (R2 IIR – Pediatria). Per acabar, els futurs residents han visitat els diferents serveis i unitats del Parc Taulí.

L’objectiu de les jornades és donar a conèixer les característiques que ofereix el Parc Taulí des del punt de vista assistencial, docent i investigador. Aquestes jornades apropen les nostres instal·lacions i els residents de la Corporació a tots aquells que vulguin fer la residència a la nostra institució.  Al Parc Taulí comptem amb 72 places per a la formació en 36 especialitats acreditades.

Per a més informació: Ser resident al Parc Taulí

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.