Tret de sortida a la cursa Sabadell corre pels nens i nenes 2022 en benefici de la Unitat del pacient crònic complex i pal·liatiu pediàtric del Parc Taulí

Tret de sortida a la cursa Sabadell corre pels nens i nenes 2022 en benefici de la Unitat del pacient crònic complex i pal·liatiu pediàtric del Parc Taulí 1080 608 Actualitat Parc Taulí

La cursa solidària Sabadell corre pels nens i nenes torna el 29 de maig de 2022, després d’un obligat parèntesi per la COVID-19, i ho farà en benefici dels pacients crònics complexos i pal·liatius pediàtrics del Parc Taulí. Així s’ha donat a conèixer avui a la roda de premsa de presentació que ha comptat amb la participació de l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, la presidenta del Parc Taulí, Mariona Creus, el director general, Joan Martí, el coordinador de la Unitat del pacient crònic complex i pal·liatiu pediàtric, José Vicente Serna, i l’organitzador de la cursa, Toni Valverde.

Com en les edicions anteriors, el dia de la convocatòria serà una gran festa infantil i familiar amb moltes activitats que es desplegaran en els diferents espais del parc del Taulí, on tindrà lloc la sortida i l’arribada de la cursa, que es podrà fer corrents, a peu o en cadira de rodes. Les inscripcions online ja estan obertes a www.sabadellcorrepelsnens.cat.

Les quatre edicions anteriors d’aquesta cursa han batut sempre rècord d’inscripcions, i ja sumen més de 120.000 euros de recaptació, que s’han destinat a diferents projectes solidaris, sempre vinculats als infants.

Com ha explicat el Dr. Serna a la presentació d’avui, els beneficis d’aquesta gran festa de la solidaritat a Sabadell aniran destinats a la millora de la qualitat de vida dels pacients pediàtrics que pateixen una malaltia crònica greu, i els que reben atenció pal·liativa, atesos per l’equip de professionals de la Unitat especialitzada en pacient complex i pal·liatiu pediàtric del Parc Taulí. Aquest és un dels tres hospitals catalans que, des de l’any 2020, estan reconeguts i conformen la Xarxa d’Atenció Pal·liativa Pediàtrica Integral de Catalunya, en procés de desplegament per part del Servei Català de la Salut (CatSalut).

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.