UDIAT Centre Diagnòstic

Qui som

Arantxa Gelabert Barragan - Coordinadora de la Unitat de Radiologia Vascular Intervencionista

Facultatius

Arantxa Gelabert Barragan

Llicenciada en Medicina a la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialista en radiodiagnòstic via MIR. Ha fet la seva formació específica en radiologia vascular intervencionista a l'Hospital de la Vall d’Hebron i ha sigut cap de secció a l'Hospital Trueta de Girona durant el període de 6 anys. Arantxa Gelabert és la coordinadora de la Unitat de Radiologia Vascular i Intervencionista de Parc Taulí Hospital Universitari. Professora associada a la Universitat de Girona així com de cursos de pregrau, postgrau i formació continuada universitaris. Ha realitzat ponències i moderacions a congressos nacionals i internacionals. Guanyadora de dos premis en comunicacions nacionals. Màster Universitari en Gestió i Planificació Sanitària. Membre de les societats científiques: SERAM, SERVEI, CIRSE, ACRAM i SEDISA. Interessada en contribuir a la millora la salut de la població mitjançant els avenços pioners de les tècniques guiades per la imatge.

Eduard Casanovas Navarro

Graduat en Medicina a la Universitat Internacional de Catalunya de Barcelona i especialista en radiodiagnòstic via MIR al Parc Taulí Hospital Universitari de Sabadell. Fellow en Radiologia Vascular intervencionista de la Sociedad Española de Radiología Vascular Intervencionista i actualment adjunt al Parc Taulí. Membre de la SERAM, ESR, SERVEI i CIRSE.

 

 

Roberto Correa Soto

Llicenciat en Medicina a la Universitat de Sant Sebastià de Concepció, Xile. Especialista en Radiodiagnòstic via MIR (Hospital Clínic Universitari de Salamanca). Fellow en Radiología Vascular e Intervencionista de la Sociedad Española de Radiología Vascular e Intervencionista (SERVEI). Roberto Correa és adjunt en neuroradiologia intervencionista de la Unitat de Radiologia Vascular Intervencionista de Parc Taulí Hospital Universitari. Ha realitzat estades formatives als Estats Units a Washington DC, a l’American Institute for Radiologic Pathology (AIRP) de l'Amercian College of Radiology (ACR), i en Neurointervencionisme Vascular a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona. Autor de diverses publicacions nacionals i internacionals. Membre de la SERVEI, de la Societat Radiològica Cardiovascular i Intervencionista d’Europa (CIRSE), de la Sociedad Europea de Radiología (ESR) i de la Societat Espanyola de Radiologia Mèdica (SERAM).

Catalina Correa Zapata

Llicenciada en Medicina a la Universitat del Sinú (Bolívar, Colòmbia). Especialista en Radiodiagnòstic via MIR (Hospital Universitari Cruces, Bilbao). Subespecialista en radiologia intervencionista amb Fellow realitzat a través de Sociedad Española de Radiologia Intervencionista en Hospital Universitari Vall d'Hebron. Catalina Correa és adjunta de la Unitat de Radiologia Vascular Intervencionista de Parc Taulí Hospital Universitari. Participant activa en congressos nacionals i internacionals. Membre de la Societat Espanyola de Radiologia, de la Societat Espanyola de Radiologia Intervencionista i de la Societat Europea Cardiovascular i Radiologia Intervencionista.

 

Eva Criado Paredes

Llicenciada en Medicina (Universitat de Navarra) i especialista en Radiologia (Hospital Clínic de Barcelona). Eva Criado és adjunta en RVI perifèric de la Unitat de Radiologia Vascular i Intervencionista de Parc Taulí Hospital Universitari, amb experiència de més de 10 anys, dedicada al tractament de patologia vascular i no vascular, i essent membre activa dels respectius comitès multidisciplinars institucionals. Ha realitzat diverses estades formatives a l’estranger, destacant el St. George’s Hospital (Londres) i UPMC, Pittsburgh (EUA). Ha estat membre del comitè científic i ponent en múltiples congressos i simposis nacionals i internacionals. Autora de diverses publicacions i investigadora en diversos projectes unicèntrics i multicèntrics. Ha format part de la Junta directiva de la Societat Espanyola de Radiologia Intervencionista (SERVEI), i és membre activa de la mateixa, així com de la Societat Europea (CIRSE), entre altres.

 

Josep Guitart Giménez

Llicenciat en Medicina a la Universitat de Barcelona (UB). Especialista en radiodiagnòstic via MIR i subespecialitat en radiologia vascular intervencionista (Hospital Clínic i Provincial de Barcelona), amb acreditació per la European Board on Interventional Radiology (EBIR). Josep Guitart és adjunt RVI perifèric de la Unitat de Radiologia Vascular Intervencionista de Parc Taulí Hospital Universitari i professor col·laborador de la Unitat Docent Parc Taulí - Universitat Autònoma de Barcelona. Participant actiu a congressos nacionals i internacionals de radiologia vascular intervencionista. Autor de diverses publicacions, també és membre de la Societat Espanyola de Radiologia (SERAM), Societat Espanyola de Radiologia Intervencionista (SERVEI), Societat Europea de Radiologia (ESR) i Societat Europea de Radiologia Cardiovascular i Intervencionista (CIRSE).

 

Nadia Lorite Díaz

Llicenciada en Medicina a la Universitat de Barcelona (UB). Especialista en neurocirurgia via MIR a Hospital Universitari Josep Trueta (Girona) i radiodiagnòstic via MIR al Parc Taulí Hospital Universitari (Sabadell). Màster en neurociències Interuniversitari (UB, UPF, URiV, ULl) Internacional. Membre de la SERAM i ESR.
 

 

 

 

Joan Perendreu Sans

Director del Servei de Diagnòstic per la Imatge de Parc Taulí Hospital Universitari. Metge radiòleg consultor màster de l'àrea de Neuroradiologia intervencionista. Professor associat del Departament de Medicina de la UAB - Unitat Docent del Parc Tauli de Sabadell. Producció científica: 64 Articles originals, 186 Impact factor, 1.344 citacions i h-index de 15. 130 abstracts en congressos i simposiums. Participació en 6 trials multicentrics. Membre del CIRSE; SERVEI, GENI i de la Societat Catalana de Radiologia (ACRAM).

 

 

Nicolás Romero Florez


Llicenciat en Medicina en la Universidad de Nuestra Señora del Rosario (Bogotá, Colombia). Especialista en Radiodiagnòstic via MIR (Hospital Universitari Josep Trueta, Girona) i Fellowship en Neurointervencionisme en l'Hospital Universitari Vall d'Hebron via SILAN (obtenció de la beca de la Societat Ibero Latino Americana de Neuroradiologia). Nicolás Romero és adjunt de Neurointervencionisme de la Unitat de Radiologia  Vascular Intervencionista de Parc Taulí Hospital Universitari. Actualment és membre del Grupo Español de Neurointervencionismo (GENI), Sociedad Española de Neurorradiología (SENR), European Society of Neuroradiology (ESNR) i de la Sociedad Española de Radiología (SERAM).

Mireia Teixidor Viñas

Llicenciada en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Especialista en Radiologia via MIR (Hospital Universitari Dr. Josep Trueta) i subespecialista en Radiologia Vascular i intervencionista amb Fellowship a Saint George’s Hospital (London, UK) i a The Royal Marsden Foundational Trust (London, UK). Doctorada en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Certificat Europeu de Radiologia intervencionista, EBIR (CIRSE). Mireia Teixidor és adjunta en RVI perifèric de la Unitat de Radiologia Vascular Intervencionista de Parc Taulí Hospital Universitari. Les seves àrees d’interès són la patologia femenina i vascular i les ablacions tumorals. Ha realitzat participació activa en múltiples congressos i cursos nacionals i internacionals, essent premiada en alguns d’ells. Ha realitzat estada de formació al GOSH (London, UK) per ampliar coneixements en radiologia intervencionista pediàtrica. Autora de varis articles internacionals i nacionals. Professorfa de la UIC i Membre de la Cardiovascular and Interventional Radiological Society of Europe (CIRSE) i la Societat Espanyola de Radiologia Vascular i Intervencionista (SERVEI).

Tècnics especialistes sanitaris

 • Sara De Lamo Muñoz
 • Arantxa García Rebolledo
 • Olga Lorente Alvárez
 • Iván Marquina Alos
 • Alba Martín Quesada
 • Sonia Ramos Guillén
 • Sandra Rodríguez Debart
 • Esperanza Torralbo Marcos

Infermeria

Alexis Mateos Álvarez - Coordinador d'Infermeria

 • Elena García Pérez
 • Meritxell Ginestí Crusells
 • Ana Gutiérrez Siles
 • Mercedes Jiménez López
 • Nuria Jiménez Ruiz
 • Valle Jimeno Ruz
 • Expecta Lozano González
 • Laura Martínez Domene
 • Miriam Pascual Esteban
 • Eduard Pijuan Jiménez
 • Dolors Porras Cano
 • Jose Rider Lorenzo
 • Milagros Ruiz Sierra
 • Marta Santos González
 • Judith Sebastian Fernández
 • Sara Sole Rodríguez
 • Alexandra Soley Martínez

 

Portal de transparència i bon govern del Parc Taulí

Clients: drets i deures

Perfil del contractant

Voluntariat Parc Taulí

 
Enllaç a Consulta de visites i proves programades