Presentació

El Servei de Ginecologia i Obstetrícia de l'Hospital de Sabadell forma part de l'àrea d'Atenció a la Dona i l’Infant, una de les més emblemàtiques del Parc Taulí.

La nostra raó de ser és estar al servei de la dona, així com mantenir-nos com un centre referent de l’assistència obstètrica i ginecològica.

Els nostres valors són garantir l’excel·lència en l’atenció, potenciant els equips multidisciplinaris que treballen amb i per la dona com a centre del procés assistencial. Vetllem per la qualitat en el tracte humà a les dones i les seves famílies.

El nostre Servei forma part d’un hospital d'alta especialització preparat per atendre parts d'alt i baix risc, amb una àmplia experiència en la formació de metges i llevadores. A més, és un dels primers centres de referència d'atenció al part natural a Catalunya.

La filosofia de la nostra sala de parts es basa en la realització del seguiment de tot el procés del part de forma respectuosa per un equip humà i professional, gaudint de tots el recursos necessaris per garantir el confort i la seguretat de la dona i del seu futur fill.

Atesa la complexitat dels coneixements hem apostat per la subespecialització, organitzant-nos en dos àmbits interdepenents com són la Perinatologia - control de l’embaràs, atenció al part i puerperi -  i la Ginecologia, amb totes les seves unitats especialitzades. No deixem mai d’entendre la dona, però, com un èsser únic i que cal tractar com a tal.

Som un Servei amb el màxim compromís amb la formació continuada dels professionals, la recerca i la docència. Participem activament en la docència universitària pregrau i postgrau, impartint classes i seminaris a la Universitat. Tenim una dilatada experiència en la formació de professionals, metges i llevadores, havent obtingut l’acreditació com Unitat Docent Multiprofessional de Ginecologia i Obstetrícia.

En aquest web trobareu una descripció de les diferents Unitats que integren el Servei. Us convidem, així mateix, a visitar el nostre web “Néixer al Parc Taulí”.

Tot el nostre equip us dóna la benvinguda.
 

Directora del Servei de Ginecologia i Obstetrícia

Fotografia de Yolanda Canet Estévez

Yolanda Canet Estévez