Hospital de Sabadell

Informació per als pacients

 

VISITAR-SE A LA UNITAT DE MALALTIES MINORITÀRIES - PARC TAULÍ 

 

Per accedir a la Unitat de Malalties Minoritàries del Parc Taulí és imprescindible que el vostre metge d'atenció primària (CAP) faci arribar una sol·licitud de derivació a l'oficina d'enllaç. No és possible accedir a la Unitat de Malalties Minoritàries per iniciativa pròpia.

1) En cas que L'Hospital Parc Taulí sigui el vostre hospital de referència, cal que sol·liciteu al vostre metge d'atenció primària una derivació a la Unitat de Malalties Minoritàries del Parc Taulí com a centre pertanyent a la Xarxa d'Atenció a les Malalties Minoritàries de Catalunya. La sol·licitud de derivació es pot fer arribar a través de l'oficina d'enllaç.

En cas que des d'atenció primària se us denegués l'accés a la Unitat de Malalties Minoritàries del Parc Taulí podeu notificar-ho al servei d'Atenció Ciutadana del Servei Català de la Salut i/o al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i intentaríem posar-nos en contacte amb el centre d'atenció primària per tal de facilitar una possible derivació.

2) En cas que L'Hospital Parc Taulí no sigui el vostre hospital de referència, cal que sol·liciteu al vostre metge d'atenció primària una derivació al vostre hospital de referència. Des d'allà, l'especialista del vostre hospital de referència, podrà sol·licitar una derivació a la Unitat de Malalties Minoritàries del Parc Taulí com a centre pertanyent a la Xarxa d'Atenció a les Malalties Minoritàries de Catalunya. La sol·licitud de derivació es pot fer arribar a través de l'oficina d'enllaç.

En cas que des del vostre hospital de referència no se us facilités l'accés a la Unitat de Malalties Minoritàries del Parc Taulí podeu notificar-ho al servei d'Atenció Ciutadana del Servei Català de la Salut i/o al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i intentaríem posar-nos en contacte amb el vostre hospital de referència per tal de facilitar una possible derivació.

"Comenteu al vostre metge que es revisi el nostre espai web on trobarà les instruccions per derivar-vos al Parc Taulí"

Si no sabeu quin és el CAP que teniu assignat, podeu consultar-ho al Cercador de centres posant la vostra adreça (http://catsalut.gencat.cat/ca/centres-sanitaris/).

També podeu consultar la Guia d’ús dels serveis sanitaris públics. CatSalut (http://catsalut.gencat.cat/ca/coneix-catsalut/acces-sistema-salut/guiadus/). 

 

ASSOCIACIONS DE PACIENTS I FAMILIARS 

 

ENLLAÇOS D'INTERÈS 

Per qualsevol tipus d'informació o gestió relacionada amb les malalties minoritàries podeu contactar sempre amb l'Oficina d'Enllaç.