Presentació

El Servei de Medicina Pediàtrica de l'Hospital de Sabadell forma part del Centre d’Atenció a la Dona i l’Infant (CADI), que és una de les àrees més emblemàtiques de l'Hospital, tant pel seu volum, com per les noves instal·lacions de sales de parts, Neonatologia, UCI Pediàtrica, Hospital de Dia i Consultes externes de Pediatria.

Aquest web vol ser una porta d'entrada al coneixement del nostre Servei, però també una font d’informació, tant per a la població general que busca un centre pediàtric integral on li puguin solucionar un problema de salut del seu fill/a, com per als diferents professionals que treballem en el camp de la pediatria hospitalària i/o ambulatòria.

Ens agrada treballar en equip, amb l'aportació de molts especialistes, però sense perdre la noció bàsica que el nen és un tot únic, que cal considerar com a tal.

Aquí trobareu la descripció de cadascuna de les unitats que integren el Servei i de les unitats multidisciplinàries implicades per poder donar aquesta assistència integral de què parlàvem. També hi trobareu l'activitat assistencial, així com l’activitat científica i docent que es realitza, tant en el període pre com post-grau i en la formació de Metges Especialistes en Formació (MEF)

Els metges que es plantegin venir a formar-se amb nosaltres en l'especialitat de Pediatria i les seves àrees específiques, tenen a la seva disposició la Guia del Resident, que els permetrà saber què oferim.

Finalment, aquesta web és també una eina de formació continuada que es concreta en la nostra Biblioteca Virtual, compendi de protocols, revisions, casos clínics... que poden ser d’utilitat en la pràctica diària assistencial.

Esperem que el seu contingut sigui de la vostra utilitat, i que ens doneu idees per continuar millorant-la, ja que aquesta és una eina de comunicació viva i en desenvolupament constant. Podeu fer-nos arribar aquestes idees a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Rebeu una salutació ben cordial.

 

Director del Servei de Medicina Pediàtrica

Luis Renter Valdovinos

 

Missió, visió i valors

Missió

Oferir una assistència resolutiva, integral, humanitzada, personalitzada i de qualitat al pacient pediàtric de 0 a 18 anys i a les seves famílies, en un marc de sostenibilitat, equitat, eficiència, rapidesa i continuïtat assistencial.

Visió

Ser un servei de referència dins de la pediatria catalana, amb prestigi nacional i internacional en les diferents àrees de l'especialitat, funcionant en tot moment com un equip estructurat i cohesionat.

Valors

La sensibilitat, l'orientació al pacient i a la seva família des de la infància a l’adolescència, la professionalitat, el compromís amb la innovació i la millora contínua, la exigència en la consecució d’objectius de qualitat, i la formació continuada dels professionals que l’integren, són alguns dels valors principals que l’animen.