Hospital de Sabadell

General

General

Informació bàsica sobre Protecció de dades

Informació addicional sobre Protecció de dades

Qui és el responsable del tractament?

Sr. Joan Martí López. Director General del Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí que inclou:
- Hospital de Sabadell / Centre Sociosanitari Albada
- Fundació Parc Taulí
- Sabadell Gent Gran
- Atenció a la Dependència
- Centre d'Atenció Primària Can Rull

Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí
Parc Taulí, 1
08208 Sabadell (Barcelona)
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Quina és la finalitat del tractament?

- Atenció sanitària i sociosanitària. Investigació i innovació.
- Gestionar les consultes relacionades amb la informació disponible al web.
- Activitats formatiu/docents i tramesa d’informació sobre activitats formatiu/docents.
- Registre dels currículms per ofertes de treball
 

Quina és la legitimació del tractament?

- Interès legítim per a l’Atenció sanitària i sociosanitària, Prevenció i Salut Laboral. 
- Consentiment de l’interessat per la Investigació i innovació i Registre dels Currículums per ofertes de treball.
 

A quins destinataris es comunicaran les dades?

Atenció sociosanitària i atenció i gestió de reclamacions, suggeriments i agraïments:
- Amb cobertura pública es comunicaran les dades requerides per el finançador públic (Servei Català de la Salut).
- En cas d’atenció sociosanitària amb altra cobertura diferent a la pública es comunicaran les dades requerides per el finançador d’acord a les condicions de contractació de la prestació.

Gestionar les consultes relacionades amb la informació disponible al web:
- Les dades que ens faci arribar a través de correu electrònic no es desaran ni emmagatzemaran en altres suports ni dispositius excepte aquelles incloses en els diferents formularis que s’adreçaran al responsables corresponents d’aquest Consorci-Corporació.

Registre dels currículums per ofertes de treball:
- Als responsables dels Departament de Recursos Humans del Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí.

Activitats formatiu/docents i tramesa d’informació sobre activitats formatiu/docents:
- Als responsables corresponents de la Fundació Parc Taulí.


Quins són els seus drets en relació a les seves dades de caràcter personal?

Informació, Accés, Rectificació, Supressió, Limitació, Portabilitat i Oposició
Pot exercir els seus drets a través del Delegat de Protecció de Dades :
Sr. Pablo Hernando Robles
Delegat de Protecció de Dades
Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí
Parc del Taulí, 1
Sabadell 08208
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 


Informació General

En compliment del que estableix la Llei 34/2002, d'11 de juliol de Serveis de la Societat de la informació i Comerç electrònic, els comuniquem que el present lloc web és propietat del consorci Corporació Sanitària Parc Taulí, format per:

 • Consorci Corporació Sanitària Parc Tauli. Amb CIF Q5850005I. Ubicat a: Parc del Taulí 1, 08208 Sabadell (Barcelona).
 • Sabadell Gent Gran Centre de Serveis. Amb CIF A61838744. Ubicat a: Ronda Collsalarca 217-219, 08207 Sabadell (Barcelona).
 • Fundació Parc Taulí. Amb CIF G60331238. Ubicada a: Parc del Taulí 1, 08208 Sabadell (Barcelona).


Poden contactar amb nosaltres en persona o bé pels canals que disposem en el següent enllaç:

L'Hospital està adherit al Codi Tipus de la Unió Catalana d'Hospitals amb el número de registre CT306.

Continguts

Els continguts del web del consorci Corporació Sanitària Parc Taulí constitueixen una informació en línia i un servei de comunicació amb altres professionals i ciutadans amb finalitats informatives i educatives i en cap cas pretenen ser un substitutiu del consell mèdic professional. Res del que hi ha publicat en aquest web té doncs per finalitat ser emprat per al diagnòstic ni per al tractament mèdic. Tot i que repassem amb cura els nostres continguts, el consorci Corporació Sanitària Parc Taulí no pot garantir ni responsabilitzar-se de l'exactitud mèdica de tots els documents publicats, ni tampoc pot assumir cap responsabilitat pel contingut dels llocs web enllaçats des del nostre.

El consorci Corporació Sanitària Parc Taulí certifica que compleix els principis de HONCode amb número de identificació personalitzada HONConduct989116.

Autoria

El departament de Comunicació i Multimèdia del Parc Taulí duu a terme la coordinació i gestió de les plataformes intranet i web corporatius, comptant amb el suport i assessorament tècnic de l’àmbit de Direcció d’Organització i Sistemes d’Informació.

En el cas concret del web:

 • Defineix i elabora el seu disseny, tant en l'àmbit estètic com l'estructural.
 • Pel que fa als continguts, actua com a pont de connexió amb els professionals de la institució, atenent les seves demandes de creació de nous espais: recull els continguts proposats i els implementa segons el disseny previst.

També s'encarrega de l'actualització de diversos espais i actua com a consell assessor en l’elaboració de continguts, apuntant-hi possibles millores i donant-hi indicacions que facilitin la bona comprensió dels textos. 

Altres autors

Tots els consells mèdics o de salut suggerits en aquest web són proporcionats per metges o professionals de la salut especialitzats i qualificats.

En totes les pàgines que inclouen aquest tipus de consells s’especifica qui és el responsable de la informació que hi apareix, així com la data de la darrera actualització.

D'altra banda, el web compta amb un apartat anomenat “Directori de professionals” on es pot cercar informació sobre els professionals sanitaris i/o directius que treballen a la institució, fent-hi una cerca tant pel nom com pel cognom.

Finançament i publicitat

El consorci Corporació Sanitària Parc Taulí, entitat pública depenent del Servei Català de la Salut (CatSalut), elabora i gestiona el seu web institucional únicament amb els seus recursos humans propis.
Aquest web no disposa ni rep finançament extern de cap tipus. Aquest web no conté publicitat.

Política de privacitat

Les adreces electròniques dels professionals del consorci Corporació Sanitària Parc Taulí que apareixen en aquest web es difonen per facilitar la comunicació entre professionals i amb els ciutadans. En cap cas per ser emprades per a la difusió de publicitat en qualsevol dels seus formats.

Propietat intel·lectual

Tots els continguts i elements gràfics d’aquest web formen part del consorci Corporació Sanitària Parc Taulí o de terceres persones físiques o jurídiques que han autoritzat el seu ús i queden protegits per la legislació espanyola sobre propietat intel·lectual i industrial espanyola.
Autoritzem la reproducció total o parcial dels continguts d'aquest web, sempre que s'esmenti expressament el seu origen.

El consorci Corporació Sanitària Parc Taulí es reserva el dret de modificar els termes i les condicions establerts en aquest document.

Enllaços a altres pàgines web

El consorci Corporació Sanitària Parc Taulí facilita en aquest web enllaços a pàgines web d’altres societats i associacions, però no subscriu ni es responsabilitza obligatòriament dels continguts d’aquestes pàgines. La finalitat de publicar aquests accessos és sempre informativa i en cap cas assistencial.

Política de galetes (cookies)

Què són les galetes?

Són petits arxius que algunes plataformes, com els webs, poden instal·lar al vostre ordinador, telèfon intel·ligent, tauleta tàctic o televisió connectada. Les seves funcions poden ser diverses: emmagatzemar les vostres preferències de navegació i recollir informació estadística, entre d'altres A vegades, les galetes s’utilitzen per emmagatzemar informació bàsica sobre els hàbits de navegació de l’usuari, o del seu equip, fins a arribar al punt de poder reconèixer-lo.

Quin ús fem de les galetes?

Navegar per aquest portal suposa que es poden instal·lar els següents tipus de galetes:

 • Galetes de millora del rendiment
  Aquest tipus de galetes conserva les vostres preferències per certes eines, o serveis, estalviant-vos haver de configurar-les de nou cada vegada que torneu a visitar el nostre portal i, en determinats casos, poder ser aportades per tercers. Alguns exemples són: nom d'usuari, idioma del lloc web, preferències d’ordenació d’articles.
 • Galetes d’anàlisi estadístic
  Són les que permeten quantificar el nombre de visitants i analitzar estadísticament l’ús que fan dels nostres serveis. Gracies a elles podem estudiar la navegació pel nostre web i millorar l’oferta de serveis que oferim.
 • Galetes de geolocalització
  Aquestes, són utilitzades per programes que intenten localitzar geogràficament la situació de l’ordinador, telèfon intel·ligent, tauleta tàctic o televisió connectada, de forma que, amb el més absolut anonimat, es puguin oferir continguts i serveis més adequats, i també proporcionar-vos dades exactes sobre la localització dels nostres serveis, com pot ser, la forma més ràpida i exacta d’arribar al nostre despatx, així com d’altres d’interès per poder interactuar amb nosaltres.
 • Altres galetes de tercers
  Algunes de les nostres pàgines poden instal·lar galetes de tercers que permeten gestionar i millorar el servei que aquests ofereixen. Un exemple d’aquest ús podria ser els enllaços a xarxes socials que permeten compartir els nostres continguts.

Modificació de preferèncias de les galetes

Pot permetre, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades en el seu equip mitjançant la configuració de les opcions del seu navegador d’Internet. En cas que les bloquegi, és possible que alguns serveis que requereixen el seu ús no estiguin disponibles per a vosaltres.

A continuació us oferim enllaços en els quals trobareu informació sobre com podeu activar les vostres preferències en els principals navegadors i el programari Flash Player:

 


 

Opcions del menú

 • Opció 1: Per parlar amb Programació
  (De dilluns a dijous, de 10 h a 12 h i de 15.30 h a 16.30 h, i divendres, de 9 h a 15 h.)

  • Opció 1 : Programació de visites

  • Opció 2: Programació de radiologia

 • Opció 2: Per marcar directament l'extensió, si la coneix
   
 • Opció 9: Per parlar amb l'operadora
   
 • Opció 0: Per tornar a escoltar el missatge des de l'inici

Nota: Si no pot marcar les diferents opcions des del seu telèfon, esperi's novament a escoltar el missatge i l'atendrà l'operadora.

 

 

 

 

 

 Més articles...