Docència

La medicina genòmica és tan àmplia com les pròpies especialitats mèdiques sobre les quals es vulgui aplicar. Això inclou una quantitat important de coneixement en constant canvi, el desenvolupament de metodologies, tècniques i instruments, així com desenvolupament informàtic i d'intel·ligència artificial, tot això sota un paraigua regulatori i ètic. Formar i capacitar el personal sanitari i investigador proporciona accés a la frontera del coneixement i a les millors pràctiques assistencials. Per això, com a hospital universitari, vinculat a la Universitat de Barcelona, estem compromesos amb la formació i capacitació.

  • Estades per a màster: El nostre Centre de Medicina Genòmica té experiència i capacitat per rebre i formar estudiants de Màster, ja sigui de laboratori de genètica, d'assessorament genètic o de genètica mèdica.

  • Estades formatives: Oferim estades per a metges residents, preferentment a partir del tercer any de formació especialitzada, que vulguin ampliar el seu coneixement i experiència en genètica clínica a través d'una rotació externa. L' estada podrà realitzar-la metges residents nacionals o internacionals i podrà tenir una durada d' entre 1 i 6 mesos. També es podrà valorar la sol·licitud d'estades de metges especialistes ja formats, que tinguin un interès específic a ampliar o actualitzar els seus coneixements en genètica clínica.

Si estàs interessat a participar en alguna d'aquestes activitats formatives al nostre Centre de Medicina Genòmica pots contactar-nos aquí.