Informació per als professionals

 

 

Docència

Docència

Eines d'utilitat

Eines d'utilitat

LIRMI. Programa per a l'autoavaluació de la formació especialitzada en Medicina Interna

LIRMI és un programa per a l'avaluació de la formació especialitzada en Medicina Interna i per a l'avaluació de la formació troncal en Medicina Interna de residents d'altres especialitats.

Es basa en una sèrie de qüestionaris d'autoavaluació validats per analitzar l'adquisició de competències clíniques durant la formació en Medicina Interna (publicat en Rev Clin Esp 2012)

Així mateix, inclou ítems que fan referència als àmbits competencials importants en la nostra professió, d'acord amb el CanMeds: competències comunicatives, formatives, professionals, de gestió de recursos, de promoció de la salut i de treball en equip.

Finalment, LIRMI inclou preguntes sobre aspectes com l'activitat assistencial, organització, responsabilitats i entorn de treball, que poden incidir en la formació dels residents.

Per iniciar el programa, en aquesta versió de prova, cal que seguiu les següents instruccions:

  1. Introduir el codi 8888 i la contrasenya 8888, accedint així a la pàgina principal de visualització del tutor.
  2. Seguidament, prémer el botó “Introducció de residents i planning" i després el botó “Introduir nous residents”. En aquest punt se li sol·licitarà que assigni nombres de codi i de contrasenya per a cadascun dels residents. La contrasenya dels residents de Medicina Interna ha de ser un nombre de 4 xifres (< 9999). La contrasenya dels residents d'altres especialitats en rotació per Medicina Interna haurà de ser un nombre de 5 xifres (> 10000).
  3. Finalment s'introduirà el planning de rotacions de cada resident mitjançant el botó “Introduir rotacions”.

A partir d'aquest punt, els residents ja poden efectuar les seves autoavaluacions entrant al programa amb el seu número de codi i contrasenya. Per analitzar els resultats (i per introduir i analitzar les avaluacions del staff), els tutors hauran d'accedir al programa amb el codi i contrasenya de tutor (per defecte 8888 i 8888 respectivament).

Aquesta és una versió de prova del LIRMI vàlida per a 120 dies.

Per a resolució de dubtes o sol·licitar adaptacions o modificacions al programa, contacteu amb:

Joaquín Oristrell
Director del Servei de Medicina Interna
Corporació Sanitària Parc Taulí. Sabadell (Barcelona)
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Descarregueu el programa

Requisits del sistema:
- Windows XP o superior
- Microsoft Access 2000 o superior
- Espai en disc superior a 200 MB