Actualitza't a la nova versió

Hi ha una nova versió de l'APP del Parc Taulí disponible per descarregar en els Markets

Si no tens les actualitzacions automàtiques actives entra en el Market corresponent i actualitza't a la nova versió!!

Ves al Google play o al Apple Store  del Parc Taulí i descarrega't la nova actualització de l'APP.

ATENCIÓ! Si has actualitzat la versió i no et funciona. Si us plau, desinstal·la l'APP del telèfon mòbil i torna-la a instal·lar.

Si tens ANDROID i et surt aquesta pantalla clica aquí.

Si tens iOS i et surt aquesta pantalla clica aquí.