NOTÍCIES

ARA DESTAQUEM

AGENDA

 • 9 Jan 2023

  Assistència Integral al Malalt Traumàtic Greu

  Tenint en compte que una òptima assistència prehospitalària al malalt traumàtic greu compromet l’èxit de les intervencions de les fases posteriors hospitalàries, es vol assumir la totalitat del procés assistencial dels pacients amb traumatisme greu dins de les primeres 48 hores de la pèrdua de salut. Aquest serà l’eix a on es fonamenta la formació dels alumnes durant aquest curs.
 • 3 Oct 2022

  Assistència Integral al Malalt Crític amb Patologia Cardiovascular i/o respiratòria – Postgrau – 21 edició

  Basant-nos en la importància del 'contínuum' de l’assistència en la reducció de la morbimortalitat en el malalt amb patologia crítica, aquest serà l’eix a on es fonamenta la formació dels alumnes durant aquest curs.
 • 26 Sep 2022

  Màster Inteligencia Artificial en Salud – 3a edició

  La formació per a l'existència d'una nova generació de metges més tecnològics i capaços d'ajudar en el disseny d'assistents cognitius és un dels reptes de la medicina en l'actualitat.
 • 25 Aug 2022

  Vull donar sang

  L'Hospital de Sabadell no disposa de banc de sang propi, i per aquest motiu el Banc de Sang i Teixits fa campanya de recollida de sang i de plasma al Parc Taulí. Horari: De 10 a 14 h i de 17 a 21 h
 • 19 Aug 2022

  Sessió informativa per a futures mares i pares

  Sessió informativa telemàtica (aplicació Zoom) sobre el Programa d'Atenció al Part, realitzada per una llevadora de sala de parts. En la sessió es tracten temes pràctics sobre l'assistència hospitalària al final de l'embaràs, el part i el postpart, i es pot veure la sala de parts mitjançant vídeos i fotografies. Tots els divendres, de 15:30h a 17:30h.