NOTÍCIES

DESTAQUEM

AGENDA

 • 21 Dec 2023

  Beques Taulí de Recerca i Innovació 2023

  ​​​​​​​​​​​​​​Acte d'entrega de la 25a convocatòria de les Beques Taulí de Recerca i Innovació, que pretenen fomentar la recerca i la innovació entre els i les professionals que desenvolupen tasques d’investigació i innovació al Parc Taulí
 • 12 Dec 2023

  Jornada Depressió i prevenció del suïcidi: Trio la vida

  Jornada organitzada pel Parc Taulí per revisar aspectes pràctics de la detecció i el tractament de les diferents formes de la depressió i del risc de suïcidi en el nostre entorn, així com aspectes de recerca innovadora.
 • 1 Dec 2023

  Sessió informativa per a futures mares i pares

  Sessió informativa telemàtica (aplicació Zoom) sobre el Programa d'Atenció al Part, realitzada per una llevadora de sala de parts. En la sessió es tracten temes pràctics sobre l'assistència hospitalària al final de l'embaràs, el part i el postpart, i es pot veure la sala de parts mitjançant vídeos i fotografies. Tots els divendres, de 15:30h a 17:30h.
 • 22 Sep 2023

  4a edició Màster: Intel·ligència artificial i Big Data en salut

  L'anomenada "Medicina P4" (predictiva, personalitzada, preventiva i participativa), estarà fonamentada en tecnologies emergents com la IA i l'anàlisi de grans quantitats de dades basat en l'aprenentatge automàtic i la visió per computador.