NOTÍCIES

ARA DESTAQUEM

Consulta aquí tota la informació

AGENDA

 • 10 Jan 2022

  Assistència integral al malalt traumàtic greu – 19a edició

  Curs de Postgrau 2021-2022 - Basant-nos en la importància del contínuum de l'assistència, i tenint en compte que una òptima assistència prehospitalària al malalt traumàtic greu compromet l'èxit de les intervencions de les fases posteriors hospitalàries, es vol assumir la totalitat del procés assistencial dels pacients amb traumatisme greu dins de les primeres 48 hores de la pèrdua de salut. Aquest serà l'eix a on es fonamenta la formació dels alumnes durant el curs.
 • 21 Dec 2021

  SchizOMICS: un projecte CIBER per al disseny multidisciplinar per l’optimització del tractament de l’esquizofrènia basat en data multiòmica i anàlisi de sistemes biològics

  Presentació del projecte “SchizOMICS”, un projecte CIBER per al disseny multidisciplinar per l'optimització del tractament de l'esquizofrènia basat en data multiòmica i anàlisi de sistemes biològics.
 • 20 Dec 2021

  Acte de lliurament de les Beques Taulí 2021

  El lliurament de les Beques Taulí 2021 tindrà lloc el dilluns, 20 de desembre a l’Auditori Taulí, i de forma simultània a través de Zoom. La conferenciant d’enguany serà la infermera, psicòloga i doctora en Antropologia Social Carme Ferré Grau.
 • 16 Dec 2021

  Webinar SWITCH 30+30 – Model d’acompanyament psicosocial a persones trans* des de la lliure autodeterminació del gènere

  L'objectiu general de SWITCH és promocionar serveis compassius per a atendre adequadament les persones transgènere i intersexuals supervivents de violència, millorant les competències de professionals de la psiquiatria, la psicologia, i el treball social. L'objectiu d'aquesta webinar és capacitar a professionals i persones transgènere i intersexuals perquè comprenguin les raons per les quals no es denuncia la violència. Aquest procés de sensibilització donarà com a resultat una disminució de la taxa de sub-registre i, per tant, l'apoderament de les víctimes.
 • 10 Dec 2021

  Sessió informativa per a futures mares i pares

  Sessió informativa telemàtica (aplicació Zoom) sobre el Programa d'Atenció al Part, realitzada per una llevadora de sala de parts. En la sessió es tracten temes pràctics sobre l'assistència hospitalària al final de l'embaràs, el part i el postpart, i es pot veure la sala de parts mitjançant vídeos i fotografies. Tots els divendres, de 15:30h a 17:30h.