Com donar d'alta el teu usuari

Tots els continguts de l'app són públics, excepte els de l'àrea personal, que requereixen que donis d'alta el teu usuari per poder consultar i gestionar les cites programades als diferents centres d'atenció del Parc Taulí. Així doncs, com pots donar d'alta el teu usuari per a l'àrea personal?

1. VINE AL TAULÍ

Per sol·licitar l'alta a l'àrea personal has de venir a qualsevol taulell d'admissions del Parc Taulí i presentar el teu DNI/NIE i la targeta sanitària (TSI). Cal tenir 16 anys o més i disposar de correu electrònic i telèfon mòbil.

Si vols afegir als/a les fills/es menors de 16 anys i/o menors al càrrec a l'àrea personal, hauràs de portar la TSI del menor i el llibre de família o certificat literal de naixement, o  la documentació que acredita com a responsable legal.

 

2. CONFIRMA LA TEVA IDENTITAT

En el moment de sol·licitar l'alta, et demanarem un correu electrònic, un telèfon mòbil i signar un document d'autorització d'accés. Al mòbil t'enviarem per SMS un codi de seguretat. Al correu t'enviarem les instruccions per instal·lar l'APP (si no la tenies ja instal·lada) i un enllaç per confirmar el registre. Quan cliquis, s'obrirà l'app i et demanarà introduir el codi de seguretat per confirmar la teva identitat.

 

3. CREA LA TEVA CONTRASENYA

Un cop confirmada la teva identitat, ja podràs crear la teva contrasenya personalitzada. Aquesta contrasenya és la que utilitzaràs per accedir a l'àrea personal de l'app, així que et recomanem que n'utilitzis una que puguis recordar. Aquesta contrasenya ha de tenir un mínim de 8 dígits, i almenys una majúscula, una minúscula i un número.

 

4. ENTRA A L'ÀREA PERSONAL!

Ja pots entrar a l'àrea personal, utilitzant el teu DNI i la teva contrasenya generada anteriorment. Si et teu dispositiu ho permet, podràs marcar l'opció d'accedir-hi amb l'empremta dactilar i altres mètodes biomètrics, per no haver de tornar a escriure les teves credencials en futurs accessos. Esperem que aquest espai personal et sigui d'utilitat!