Hospital de Sabadell

Hospital de Sabadell

ARA DESTAQUEM

AGENDA

 • 20 Feb 2023

  XVIII Curs teoricopràctic d’ecografia per a l’accés vascular en hemodiàlisi

  La utilització de l'ecografia pel Nefròleg en la Unitat d'Hemodiàlisi, pot convertir-se en una eina d'alta utilitat. Treballant de manera coordinada amb Radiòlegs i Cirurgians Vasculars es pot traduir en un descens de morbiditat. L'objectiu del curs és aconseguir que el nefròleg sigui capaç, amb l'ús de l'ecografia, de reconèixer la patologia de la FAV, guiar en la punció complexa i realitzar el monitoratge del flux; i de reconèixer l'anatomia vascular cervical i femoral per a la col·locació de vies centrals i ser capaç de realitzar el seu abordatge ecodirigit.
 • 9 Jan 2023

  Assistència Integral al Malalt Traumàtic Greu

  Tenint en compte que una òptima assistència prehospitalària al malalt traumàtic greu compromet l’èxit de les intervencions de les fases posteriors hospitalàries, es vol assumir la totalitat del procés assistencial dels pacients amb traumatisme greu dins de les primeres 48 hores de la pèrdua de salut. Aquest serà l’eix a on es fonamenta la formació dels alumnes durant aquest curs.
 • 3 Oct 2022

  Assistència Integral al Malalt Crític amb Patologia Cardiovascular i/o respiratòria – Postgrau – 21 edició

  Basant-nos en la importància del 'contínuum' de l’assistència en la reducció de la morbimortalitat en el malalt amb patologia crítica, aquest serà l’eix a on es fonamenta la formació dels alumnes durant aquest curs.
 • 26 Sep 2022

  Màster Inteligencia Artificial en Salud – 3a edició

  La formació per a l'existència d'una nova generació de metges més tecnològics i capaços d'ajudar en el disseny d'assistents cognitius és un dels reptes de la medicina en l'actualitat.
 • 19 Aug 2022

  Sessió informativa per a futures mares i pares

  Sessió informativa telemàtica (aplicació Zoom) sobre el Programa d'Atenció al Part, realitzada per una llevadora de sala de parts. En la sessió es tracten temes pràctics sobre l'assistència hospitalària al final de l'embaràs, el part i el postpart, i es pot veure la sala de parts mitjançant vídeos i fotografies. Tots els divendres, de 15:30h a 17:30h.