Presentació

Parc Taulí mòbil

El Parc Taulí presenta la primera aplicació mòbil dirigida a pacients i usuaris de l'hospital, amb la qual es podran visualitzar i gestionar les visites i proves programades als diferents centres d'atenció del Parc Taulí, així com altres informacions d'interès relacionades amb la ubicació i els serveis d'aquests centres, l'atenció urgent i les notícies d'actualitat de la institució.

ANDROID

iOS

 

apptauli home web

 

Què pots fer amb l'app del Parc Taulí?

ÀREA PERSONAL

CONSULTA I GESTIÓ DE CITES. Es pot veure el detall de les cites, incloent-hi data i hora, servei, tipus de visita, ubicació interactiva, així com les preparacions prèvies, si hi calen. També permet sol·licitar canvi o anul·lació de la cita.

INCLUSIÓ DE FILLS I MENORS TUTELATS. Si tens fills/es menors de 16 anys i/o menors al teu càrrec, pots incloure'ls en el moment de donar-te d'alta a l'àrea personal i així consultar i gestionar les seves cites conjuntament amb les teves.

FILTRE DE CITES. Tant si tens persones tutelades com si no, totes les cites apareixeran ordenades per data, però també podràs filtrar-les per decidir quines vols veure, incloent les cites ja realitzades.

JUSTIFICANT D'ASSISTÈNCIA. Un cop realitzada la visita, pots descarregar-te'n el justificant, i així evitar fer cues per sol·licitar-ho.

NOTIFICACIONS. Rebràs una notificació quan es programi o es modifiqui una visita, i també rebràs recordatoris de visita.

apptauli personal web

 

URGÈNCIES

RECOMANACIONS PER A L'ATENCIÓ URGENT. L'objectiu és orientar els usuaris sobre com actuar davant d'una urgència, aportant informació sobre el 061 i els Centres d'Urgència d'Atenció Primària.

TEMPS D'ESPERA. Es mostren els temps d'espera a Urgències del Parc Taulí per als nivells de gravetat 4 i 5, organitzats per especialitats d'atenció.

 

VULL ANAR A ...

CENTRES D'ATENCIÓ. Es mostren els centres d'atenció del Parc Taulí, tant els que estan ubicats dins del recinte Taulí com els que estan a l'exterior, amb detall del seu contacte i dels serveis que ofereixen.

MAPA INTERACTIU DEL RECINTE TAULÍ. Ofereix una experiència més interactiva i innovadora per moure's pels diferents edificis del recinte Taulí i accedir-ne al contacte i els serveis.

apptauli vullanar web

 

NOTÍCIES

ACTUALITAT RECENT. Recull de les notícies publicades a l'espai d'actualitat del Parc Taulí, permetent compartir-les per xarxes socials i aplicacions de missatgeria.

apptauli noticia web