Guia del resident d'Anàlisis Clí­niques

Cap de la Unitat Docent:
Mª Luz Muñoz Marín

Tutor:
Carlos Garcia Miralles

Contacte:
93 723 10 10 ext. 86140
lmunozAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Places acreditades: 1 per any

Tubs per al recolliment d'anàlisis clíniques (anàlisi de sang, orina)

 

Resum del programa MEF

L'especialitat

Anàlisis Clí­niques és una especialitat que aplica els coneixements de les ciències bàsiques a la patologia humana per ajudar al diagnòstic, pronòstic, terapèutica i prevenció de la malaltia, entenent l'acte assistencial com un treball en equip. Per assolir aquest objectiu es fa necessària l'aplicació dels coneixements de la Fisiopatologia i de les especialitats de Bioquímica Clínica, Microbiologia, Hematologia, Hemoteràpia, Immunologia i Genètica.

Descripció del Servei

El Servei d'Anàlisis Clíniques del Parc Taulí és un laboratori mutidisciplinar que integra: Bioquímica, Hematologia-Hemoteràpia, Microbiologia, Immunologia-Genètica. En el nostre laboratori es desenvolupen activitats assistencials, docents i d'investigació.

Estructura del Servei

En el model organitzatiu es diferencien les àrees tècniques de les àrees de coneixement. Les àrees tècniques donen suport a les àrees de coneixement que requereixen d'una mateixa tecnologia. Les àrees de coneixement tenen com a objectiu participar en les decisions clíniques, aportant informació i promovent l'eficiència en la utilització dels procediments del laboratori.

Professionals

 • Facultatius: 17 (5 Bioquímica Clínica, 1 Anàlisis Clíniques, 2 Hematologia i Hemoteràpia, 4 Microbiologia i Parasitologia, 2 immunologia i 3 Genètica).
 • Infermeria: 17
 • Tècnics Especialistes Sanitaris: 31
 • Auxiliar Clínica: 1
 • Administratius: 6
 • Especialistes en formació: 4

DESTAQUEM

AGENDA

 • 5 Jul 2024

  VIII Jornada la Salut Mental la fem entre tots

  La Depressió Major (DM), és una malaltia incapacitant de l’estat d’ànim que es caracteritza per tristesa, pèrdua d’interessos, dèficits cognitius i símptomes somàtics, com alteracions del son i la gana. […]
 • 28 Jun 2024

  Sessió informativa per a futures mares i pares

  Sessió informativa telemàtica (aplicació Zoom) sobre el Programa d'Atenció al Part, realitzada per una llevadora de sala de parts. En la sessió es tracten temes pràctics sobre l'assistència hospitalària al final de l'embaràs, el part i el postpart, i es pot veure la sala de parts mitjançant vídeos i fotografies. Tots els divendres, de 15:30h a 17:30h.
 • 25 Jun 2024

  Curs Educació per la Salut

  Les sessions gratuïtes seran quinzenals i començaran del 2 d’abril al 25 de juny