Guia del resident d'Anàlisis Clí­niques

Cap de la Unitat Docent:
Eugenio Berlanga Escalera

Tutor:
Vicente Aguadero Acera

Contacte:
93 723 10 10 ext. 26064
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Places acreditades: 1 per any

Tubs per al recolliment d'anàlisis clíniques (anàlisi de sang, orina)

Resum del programa MEF

L'especialitat

Anàlisis Clí­niques és una especialitat que aplica els coneixements de les ciències bàsiques a la patologia humana per ajudar al diagnòstic, pronòstic, terapèutica i prevenció de la malaltia, entenent l'acte assistencial com un treball en equip. Per assolir aquest objectiu es fa necessària l'aplicació dels coneixements de la Fisiopatologia i de les especialitats de Bioquímica Clínica, Microbiologia, Hematologia, Hemoteràpia, Immunologia i Genètica.

Descripció del Servei

El Servei d'Anàlisis Clíniques del Parc Taulí és un laboratori mutidisciplinar que integra: Bioquímica, Hematologia-Hemoteràpia, Microbiologia, Immunologia-Genètica. En el nostre laboratori es desenvolupen activitats assistencials, docents i d'investigació.

Estructura del Servei

En el model organitzatiu es diferencien les àrees tècniques de les àrees de coneixement. Les àrees tècniques donen suport a les àrees de coneixement que requereixen d'una mateixa tecnologia. Les àrees de coneixement tenen com a objectiu participar en les decisions clíniques, aportant informació i promovent l'eficiència en la utilització dels procediments del laboratori.

Professionals

 • Facultatius: 17 (5 Bioquímica Clínica, 1 Anàlisis Clíniques, 2 Hematologia i Hemoteràpia, 4 Microbiologia i Parasitologia, 2 immunologia i 3 Genètica).
 • Infermeria: 17
 • Tècnics Especialistes Sanitaris: 31
 • Auxiliar Clínica: 1
 • Administratius: 6
 • Especialistes en formació: 4

ARA DESTAQUEM

Consulta aquí tota la informació

 
 
 
 
 
 
 

AGENDA

 • 27 Sep 2021

  Màster, Postgrau i Curs d’Especialització en Intel·ligència Artificial en Salut

  Formació dirigida a clínics interessats en conèixer com s’aplica la IA en salut i fer recerca amb les dades que tenen accés als seus llocs de treball, historials clínics i altres dades que recullen als serveis on treballen.
 • 22 Sep 2021

  Potenciant la salut amb intel·ligència artificial

  L’objectiu és descobrir el potencial que té la Intel·ligència Artificial avui en dia i com la podem aprofitar per avançar el coneixement en l’àmbit de la salut. A càrrec de Laura Ruiz Dern, Grup de Digital Health Data Analytics en Medicina (Eurecat).
 • 8 Sep 2021

  Vacunació contra la COVID-19 sense cita prèvia

  Les persones de més de 40 anys que no estiguin vacunades podran fer-ho al Parc Taulí amb una única dosi de Janssen i sense demanar cita prèvia. Tots els dimecres, de 8 a 14 h, fins el 6 d'octubre.
 • 6 Aug 2021

  Sessió informativa per a futures mares i pares

  Sessió informativa telemàtica (aplicació Zoom) sobre el Programa d'Atenció al Part, realitzada per una llevadora de sala de parts. En la sessió es tracten temes pràctics sobre l'assistència hospitalària al final de l'embaràs, el part i el postpart, i es pot veure la sala de parts mitjançant vídeos i fotografies. Tots els divendres, de 15:30h a 17:30h.