Guia del resident d'Anàlisis Clí­niques

Cap de la Unitat Docent:
Mª Luz Muñoz Marín

Tutor:
Carlos Garcia Miralles

Contacte:
93 723 10 10 ext. 26064
lmunozAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Places acreditades: 1 per any

Tubs per al recolliment d'anàlisis clíniques (anàlisi de sang, orina)

Resum del programa MEF

L'especialitat

Anàlisis Clí­niques és una especialitat que aplica els coneixements de les ciències bàsiques a la patologia humana per ajudar al diagnòstic, pronòstic, terapèutica i prevenció de la malaltia, entenent l'acte assistencial com un treball en equip. Per assolir aquest objectiu es fa necessària l'aplicació dels coneixements de la Fisiopatologia i de les especialitats de Bioquímica Clínica, Microbiologia, Hematologia, Hemoteràpia, Immunologia i Genètica.

Descripció del Servei

El Servei d'Anàlisis Clíniques del Parc Taulí és un laboratori mutidisciplinar que integra: Bioquímica, Hematologia-Hemoteràpia, Microbiologia, Immunologia-Genètica. En el nostre laboratori es desenvolupen activitats assistencials, docents i d'investigació.

Estructura del Servei

En el model organitzatiu es diferencien les àrees tècniques de les àrees de coneixement. Les àrees tècniques donen suport a les àrees de coneixement que requereixen d'una mateixa tecnologia. Les àrees de coneixement tenen com a objectiu participar en les decisions clíniques, aportant informació i promovent l'eficiència en la utilització dels procediments del laboratori.

Professionals

 • Facultatius: 17 (5 Bioquímica Clínica, 1 Anàlisis Clíniques, 2 Hematologia i Hemoteràpia, 4 Microbiologia i Parasitologia, 2 immunologia i 3 Genètica).
 • Infermeria: 17
 • Tècnics Especialistes Sanitaris: 31
 • Auxiliar Clínica: 1
 • Administratius: 6
 • Especialistes en formació: 4

DESTAQUEM

AGENDA

 • 21 Dec 2023

  Beques Taulí de Recerca i Innovació 2023

  ​​​​​​​​​​​​​​Acte d'entrega de la 25a convocatòria de les Beques Taulí de Recerca i Innovació, que pretenen fomentar la recerca i la innovació entre els i les professionals que desenvolupen tasques d’investigació i innovació al Parc Taulí
 • 12 Dec 2023

  Jornada Depressió i prevenció del suïcidi: Trio la vida

  Jornada organitzada pel Parc Taulí per revisar aspectes pràctics de la detecció i el tractament de les diferents formes de la depressió i del risc de suïcidi en el nostre entorn, així com aspectes de recerca innovadora.
 • 1 Dec 2023

  Sessió informativa per a futures mares i pares

  Sessió informativa telemàtica (aplicació Zoom) sobre el Programa d'Atenció al Part, realitzada per una llevadora de sala de parts. En la sessió es tracten temes pràctics sobre l'assistència hospitalària al final de l'embaràs, el part i el postpart, i es pot veure la sala de parts mitjançant vídeos i fotografies. Tots els divendres, de 15:30h a 17:30h.
 • 22 Sep 2023

  4a edició Màster: Intel·ligència artificial i Big Data en salut

  L'anomenada "Medicina P4" (predictiva, personalitzada, preventiva i participativa), estarà fonamentada en tecnologies emergents com la IA i l'anàlisi de grans quantitats de dades basat en l'aprenentatge automàtic i la visió per computador.