Guia del resident d'Angiologia i Cirurgia Vascular

Cap de la Unitat Docent:
Jana Merino Raldua

Tutor: Kerbi Alejandro Guervara Noriega

Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

93 723 10 10 ext. 81519

Places acreditades: 1 per any

 

Resum del programa MEF

L'especialitat

L'Angiologia i Cirurgia Vascular és una especialitat medicoquirúrgica dedicada a l’estudi, prevenció, diagnòstic i tractament de la patologia del sistema circulatori, quedant únicament excloses de la seva competència el cor i artèries intracraneals.

Descripció del Servei

El Servei d’Angiologia i Cirurgia Vascular i Endovascular del Parc Taulí realitza un abordatge glofal de la patologia vascular, fent ús tant de tractaments quirúrgics oberts com endovasculars. Així com encarregant-se del diagnòstic vascular no invasiu (Ecografia-Doppler). Manté una estreta relació amb altres serveis de l’hospital, com Nefrologia, Neurologia, Endocrinologia i Radiologia intervencionista.

El programa formatiu dels MEF es basa en el programa elaborat per la Comissió Nacional de l’Especialitat, amb l’objectiu de proporcionar al futur especialista un extens coneixement teòric de les malalties vasculars i un entrenament pràctic suficient que asseguri una competència professional adequada per a l’atenció del pacient vascular.

Professionals

El Servei està format per 9 adjunts/tes i 5 metges/esses en formacó (MEF). Compta, també, amb el suport d'una administrativa.