Hospital de Sabadell

© velusariot / Fotolia

Presentació

Consells per a embarassades sobre la infecció per coronavirus COVID-19

Mesures excepcionals a sala de parts:

Tant les sales de parts com la planta d’hospitalitació obstètrica es mantenen allunyades d'altres àrees amb pacients amb patologia respiratòria. Es preveu alta precoç a les 12-24 hores en cas de complir criteris. Es realitzarà una visita domiciliària per la llevadora en les primeres 24 hores.

En el cas dels parts, es permet l'accés d'un únic familiar.
 

El Parc Taulí és un hospital d'alta especialització preparat per atendre parts d'alt i baix risc, amb una àmplia experiència en la formació de metges i llevadores. A més, és un dels primers centres de referència d'atenció al part natural a Catalunya.

Fotografia: © Mireia Navarro© Mireia Navarro

La filosofia de la nostra sala de parts es basa en la realització del seguiment de tot el procés del part de forma respectuosa, per un equip humà i professional, gaudint de tots el recursos necessaris per garantir el confort i la seguretat de la dona i del seu futur fill.

Un equip multidisciplinar, liderat per l'obstetra i la llevadora, donarà suport a les necessitats de la dona i el nadó. En tots els parts, la llevadora farà un acompanyament continuat, personalitzat i proper. El Servei d'Obstetrícia compta amb el suport de la Unitat de Neonatologia i de la UCI Neonatal.

El nostre objectiu és que la dona pugui viure el naixement del seu fill en companyia de la persona que ella desitgi, en un entorn familiar, càlid i acollidor.