Oferta tecnològica

Productes, tecnologies o know-how propietat del Parc Taulí i validades clínicament que necessiten ser comercialitzades per a que arribin a la societat, ja sigui a través de llicències d’explotació i/o distribució, o d’acords de transferència tecnològica.

tAby Diagnostics

Busquem: llicenciataris i inversors

Taby Diagnostics és un projecte en fase de transferència, en el qual s’ha desenvolupat una tecnologia que permet incrementar la sensibilitat de test de diagnòstic in vitro de diferents tipus de càncer. Mitjançant la modificació estructural d’antígens associats a tumors, la tecnologia Taby permet detectar autoanticossos en sèrum de pacients. Fins al moment aquesta tecnologia ha estat provada en pacients amb cirrosi, en els quals s’ha mesurat la concentració d’auto-anticossos contra l’alfa-fetoproteïna (AFP), per poder així diagnosticar de forma precoç aquells que anaven a desenvolupar càncer de fetge. Els resultats demostren una sensibilitat del test de 100% i una especificitat del 94%, doblant així la sensibilitat dels mètodes de cribratge que actualment s’utilitzen en aquest tipus de pacients.

Safety Hug

Busquem: inversors, CEO, col·laboració ciutadana

Safety Hug és un innovador sistema per a la gestió del pacient en contenció, capaç de monitoritzar objectivament el seu nivell d’agitació. L’objectiu del projecte és garantir la seguretat i la proporcionalitat de les mesures de contenció, dignificant el tracte al pacient i accelerant el seu alliberament. Actualment, el projecte compta amb un prototip funcional, consistent en una sensòrica que enregistra paràmetres fisiològics i en un software que els analitza. Aquesta informació es representa en forma de gràfica mitjançant una app accessible pel personal sanitari, que pot supervisar  l’activitat del pacient a temps real i en qualsevol punt de l’hospital. La tecnologia integra una funció de seguiment que registra els temps de supervisió presencial, i una innovadora escala d’agitació, basada en paràmetres objectius, que facilita la presa de decisions clíniques.

Anais Medical

Busquem: llicenciataris, distribuïdors, inversors

Anais Medical és el resultat de més de 30 anys d’experiència en l’entrenament de tècniques d’accés vascular. Aquest projecte neix de la necessitat d’apropar la simulació mèdica a la realitat mitjançant models i simuladors que permeten entrenar-se en procediments invasius. Utilitzem una tecnologia patentada per proporcionar models més realistes, on tots els components i capes anatòmiques s’assemblen als humans. Anais Medical ha desenvolupat tres models de simulació diferents per millorar les habilitats d’experts clínics en diferents àmbits, com la nefrologia, la cirurgia, la radiologia o la infermeria. Concretament, hem desenvolupat models per entrenar la creació de fístules arteriovenoses, per reproduir intervencions endovasculars i per entrenar punxades.

En aquest web utilitzem cookies, principalment de tercers. Si segueixes navegant, entenem que hi estàs d'acord.
Més informació