Unitat d’Innovació

  • Presentació
  • Serveis
  • Contacte

La Unitat d’Innovació Parc Taulí (UDIPT) dona suport als professionals de la institució perquè les seves idees arribin al mercat, transformant el seu coneixement científic, mèdic i assistencial en benefici de la salut i la societat.

En aquest sentit, des de la UDIPT promovem la cultura de la innovació, amb l’objectiu d’integrar l’activitat diària assistencial, amb la col·laboració amb empreses, universitats i altres institucions per al desenvolupament de projectes d’R+D+i. Totes aquestes accions contribueixen a incrementar la participació dels sectors públic i privat en el procés d’innovació tecnològica, contribuint així al desenvolupament del territori.

Coordinació
Eduard Soler Alonso

esoler@tauli.cat

Co-desenvolupament tecnològic

Si busques identificar necessitats clíniques no cobertes per al desenvolupament de solucions innovadores et posem en contacte amb els professionals adequats i et facilitem els recursos necessaris per a la seva execució.

Validació tecnològica

Si la teva institució o empresa ha desenvolupat una tecnologia innovadora i necessita validar-la clínicament mitjançant un promotor intern, posa’t en contacte amb nosaltres i et guiarem en tot el procés.

Assessorament científic, clínic i assistencial

Si necessites validar la necessitat que cobreix la teva solució innovadora o busques noves aplicacions de la teva tecnologia, et posem en contacte amb els “Key Opinion Leaders” de la nostra institució per a una opinió personalitzada.

Unitat d’Innovació

Fundació Parc Taulí
Parc del Taulí, 1
Edifici Santa Fe, ala esquerra, 2a planta
08208 Sabadell

En aquest web utilitzem cookies, principalment de tercers. Si segueixes navegant, entenem que hi estàs d'acord.
Més informació