Incubadora Node Taulí

Introducció

A través del Programa d’Incubació Node Taulí, els centres que formen part del Node Taulí segons la PT20 ISCIII (Hospital Parc Taulí, Consorci Sanitari Integral, Consorci Sanitari Terrassa, Fundació Privada Hospital Asil de Granollers, Consorci Sanitari d’Alt Penedès-Garraf i Mútua Terrassa) tindran accés a una cartera de serveis de valorització de projectes. Amb aquests serveis, els investigadors que participin en el programa obtindran eines i recursos essencials tant per la validació com per la valorització de les seves idees/propostes.

Beneficis

Les persones/equips que participin en el programa assoliran coneixements i experiència a l’hora de:

  1. Crear documentació estratègica del projecte.
  2. Presentar-se a convocatòries de finançament competitiu.
  3. Treballar en base a una metodologia organitzada i eficient.
  4. Desenvolupar projectes d’innovació. A més, durant la participació en el programa comptaran amb el suport d’un equip de persones amb experiència en innovació i emprenedoria i tindran accés a una xarxa de stakeholders clau per al seu projecte.

Metodologia

El programa es basa en la metodologia del CIMIT de Boston (adaptada a Catalunya per el CIMTI), a través de la qual es valoritzen els projectes des de quatre dominis clau: clínic, mercat i negoci, regulatori i tecnològic. Aquesta metodologia recomana assolir fites específiques per a cadascun dels dominis esmentats, aconseguint que els projectes avancin d’una manera més ràpida, ordenada i eficient.

  • Durada: 5 mesos
  • Hores dedicació mensual: 9 h
  • Disposició d’hores mensuals de gestor de projectes: 3 h
En aquest web utilitzem cookies, principalment de tercers. Si segueixes navegant, entenem que hi estàs d'acord.
Més informació