Casos d’èxit

Les següents innovacions han arribat a la societat a través de:

  • La creació de Spin off, que han permès la captació de fons privats per al desenvolupament de productes innovadors que requereixen d’un elevada inversió abans d’introduir-los en el mercat i que arribin a la societat.
  • La llicència de tecnologies a empreses privades posseïdores dels recursos econòmics necessaris i de xarxes de venta consolidades per a una ràpida introducció al mercat
  • La implementació interna per a la millora de processos assistencials i/o clínics, millorant d’ aquesta manera l’ atenció del pacient i la cost eficiència del sistema de Salud.

Better Care

Proporciona solucions per a la captura i integració de senyals mèdiques

Nephrocloud

Sistema de gestió i monitorització de l’accés vascular.

Contenidor d’agulles

Contenidor de material punyent.

PectusUp

Dispositiu per corregir la malformació del tòrax.

SMS informatiu per a familiars de pacients quirúrgics

Nou sistema de comunicació amb els familiars i acompanyants d’un pacient que ha entrat en quiròfan que consisteix en l’enviament de SMS durant la intervenció quirúrgica. L’objectiu d’aquesta iniciativa és mantenir informats els familiars i acompanyants, alhora que reduir la seva angoixa i evitar llargues estades a la sala d’espera de l’hospital

Lab 3D

Planificació quirúrgica i impressió 3D.

MindU

Portal web adreçat als joves de tot el territori, perquè siguin ells i elles qui prenguin el control de la seva salut, física i mental.

Fracture & Plaster

App mòbil amb vídeos que ensenyen la correcta col·locació dels guixos en les fractures d’extremitats.