Nou cicle ‘Ciència en femení. La dona i la recerca al Parc Taulí’. Avui, amb la Dra. Assumpta Caixàs.

Nou cicle ‘Ciència en femení. La dona i la recerca al Parc Taulí’. Avui, amb la Dra. Assumpta Caixàs. 1024 576 salvaro

Coincidint amb el ‘Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència’, que té lloc l’11 de febrer, al Parc Taulí encetem el cicle ‘Ciència en femení. La dona i la recerca al Parc Taulí’, amb l’objectiu de donar visibilitat a l’aportació que fan a la recerca les nostres investigadores, i també amb la finalitat d’estimular possibles vocacions científiques per part de les noies més joves.

El cicle s’inicia aquesta setmana, quan cada dia publicarem un petit vídeo d’una de les nostres investigadores, però s’estendrà al llarg de tot l’any amb la publicació mensual d’una versió més llarga d’aquestes i d’altres entrevistes. En aquest primer cicle anual, per tant, coneixerem l’activitat de recerca i la visió com a dones d’un total de 12 investigadores del Parc Taulí!

Avui, ‘Ciència en femení. La dona i la recerca al Parc Taulí’, amb la Dra. Assumpta Caixàs.

Tanmateix, us convidem a llegir l’article ‘La dona i la ciència al Parc Taulí’, signat per la directora de gestió de l’Institut de Recerca i Innovació Parc Taulí (I3PT), Glòria Palomar, i per l’agent d’Igualtat de la Direcció de Recursos Humans del Parc Taulí, Pilar Medel. Entre d’altres dades i reflexions, l’article posa de relleu que, del personal investigador de l’I3PT, un 61% són dones i un 39% són homes. Dels 24 grups de recerca existents, el 42% estan liderats per dones i el 58% per homes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

En aquest web utilitzem cookies, principalment de tercers. Si segueixes navegant, entenem que hi estàs d'acord.
Més informació